19.1 C
Athens

Επίσημη η πρόσληψη Λίντμπεργκ στην ΚΕΔ με τις ευλογίες του… εξαφανισμένου Φρόιντφελντ

Επίσημη έγινε η πρόσληψη ενός ακόμη άγνωστου Σουηδού που θα αποτελέσει τον άμεσο συνεργάτη του Πίτερ Φρόιντφελντ στην ΚΕΔ, με τις ευλογίες των δύο Δικεφάλων (ΑΕΚ - ΠΑΟΚ)

Επίσημη έγινε η πρόσληψη ενός ακόμη άγνωστου Σουηδού που θα αποτελέσει τον συνεργάτη του Πίτερ Φρόιντφελντ στην ΚΕΔ.

Ο λόγος για τον Λέιφ Λίντμπεργκ που αναλαμβάνει από σήμερα (22/1) πόστο στην ΚΕΔ με τις «ευλογίες» του Φρόινφελντ, της ΕΠΟ του Μπαλτάκου και των δύο Δικεφάλων (ΑΕΚ-ΠΑΟΚ) που ψήφισαν θετικά τη συγκεκριμένη πρόταση, σε αντίθεση με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό που καταψήφισαν.

Το «φάντασμα» του Φρόιντφελντ και το ανύπαρκτο VAR στη Σουηδία: Έξαλλος ο Κ. Καραπαπάς με την πρόσληψη Λίντμπεργκ στην ΕΠΟ

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε κατά τη σημερινή της συνεδρίαση τις εξής αποφάσεις.

*Επικύρωσε τις αποφάσεις της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου, η οποία παρείχε τη συμφωνία της στο αίτημα του Προέδρου της ΕΠΟ, κ. Παναγιώτη Μπαλτάκου (άρθρο 53 παρ. 2 του Καταστατικού) και ενέκρινε:

1. Τη λύση της σύμβασης με τον κ. Φριτς Στούχλικ, σε συνέχεια και της σχετικής πρότασης του προέδρου της ΚΕΔ, κ. Πίτερ Φρόιντφελντ.

2. Τη σύναψη συνεργασίας με τον κ. Λέιφ Λίντμπεργκ, σε συνέχεια και της σχετικής πρότασης του προέδρου της ΚΕΔ, κ. Πίτερ Φρόιντφελντ, ως μέλους της ΚΕΔ. Ο πρόεδρος της ΚΕΔ θα ορίσει τις αρμοδιότητες του κ. Λίντμπεργκ (άρθρο 4 παρ. 3 του εν ισχύ Κανονισμού Διαιτησίας)».

Όλη αυτή παρωδία έκανε έξαλλο τον Κώστα Καραπαπά που ξεκαθάρισε από την πρώτη στιγμή ότι η ΠΑΕ Ολυμπιακός καταψηφίζει την πρόσληψη Λίντμπεργκ, τονίζοντας πως θα αναλάβει καθήκοντα για το VAR ένας Σουηδός τη στιγμή που στο πρωτάθλημα Σουηδίας δεν υπάρχει καν η δυνατότητα του Video Assistant Referee!

Παράλληλα, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός ήταν φανερά ενοχλημένος από τη στάση του Φρόιντφελντ που «έστησε» τους πάντες στο ραντεβού για την τηλεδιάσκεψη και τελικώς δεν εμφανίστηκε ποτέ (ούτε στην κάμερα), με τον Κώστα Καραπαπά να κάνει λόγο για ένα «φάντασμα που μένει σε τροχόσπιτο στη Σουηδία και αμείβεται με 15.000 ευρώ τον μήνα».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς