24 C
Athens

Το «φάντασμα» του Φρόιντφελντ και το ανύπαρκτο VAR στη Σουηδία: Έξαλλος ο Κ. Καραπαπάς με την πρόσληψη Λίντμπεργκ στην ΕΠΟ

Η ΕΠΟ με τις ευλογίες των ΑΕΚ και ΠΑΟΚ προσέλαβε έναν ακόμη... απίθανο Σουηδό ως επικεφαλής του VAR με την ΠΑΕ Ολυμπιακός να καταψηφίζει αυτή την απόφαση και τον Κώστα Καραπαπά να επιτίθεται στον Φρόιντφελντ που «έστησε» τους πάντες ακόμα και μέσω τηλεδιάσκεψης

Η ΕΠΟ του Τάκη Μπαλτάκου έχει βαλθεί να προσλάβει όποιον του προτείνει ο… εξαφανισμένος Πίτερ Φρόιντφελντ στην ΚΕΔ κι αυτό επιβεβαιώθηκε στη σημερινή (22/1) συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού όπου κι αποφασίστηκε με το «έτσι θέλω» των εξυγιαντών η πρόσληψη του επίσης Σουηδού Λιφ Λίντμπεργκ που αναμένεται να αναλάβει πόσο ως επικεφαλής στο VAR.

Όλη αυτή παρωδία έκανε έξαλλο τον Κώστα Καραπαπά που ξεκαθάρισε από την πρώτη στιγμή ότι η ΠΑΕ Ολυμπιακός καταψηφίζει την πρόσληψη Λίντμπεργκ, τονίζοντας πως θα αναλάβει καθήκοντα για το VAR ένας Σουηδός τη στιγμή που στο πρωτάθλημα Σουηδίας δεν υπάρχει καν η δυνατότητα του Video Assistant Referee!

Παράλληλα, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός ήταν φανερά ενοχλημένος από τη στάση του Φρόιντφελντ που «έστησε» τους πάντες στο ραντεβού για την τηλεδιάσκεψη και τελικώς δεν εμφανίστηκε ποτέ (ούτε στην κάμερα), με τον Κώστα Καραπαπά να κάνει λόγο για ένα «φάντασμα που μένει σε τροχόσπιτο στη Σουηδία και αμείβεται με 15.000 ευρώ τον μήνα».

Αναλυτικά η τοποθέτησή του:

«Παίρνει 15.000 το μήνα αυτό το φάντασμα για να κάθεται σε ένα τροχόσπιτο στη Σουηδία και να μην τον έχει δεί κανείς και να μην έχει έρθει ποτέ στην Ελλάδα. Ο Λίντμπεργκ, ο υπεύθυνος VAR που θέλει να προσλάβει είναι και αυτός απο τη Σουηδία που δεν έχει VAR! Δεν θα έπρεπε να είναι εδώ να μας το εξηγήσει; Εσείς δεν πρέπει να μας εξηγήσετε πως γίνεται αφού καλούμαστε να ψηφίσουμε σήμερα για την πρόσληψη Λίντμπεργκ πως γίνεται να είναι ο Λίντμπεργκ μέσα στα γραφεία του VAR τις τελευταίες δυο αγωνιστικές χωρίς να έχει προσληφθεί; Προφανώς ο Ολυμπιακός καταψηφίζει την πρόσληψη και καταγγέλλει και την απαράδεκτη συμπεριφορά του δήθεν αρχιδιαιτητή και την κωμική διαδικασία από μέρους σας», ήταν τα λόγια του Κώστα Καραπαπά.

Σημειώνεται πως η πρόσληψη του νέου… απίθανου Σουηδού (που υπήρξε συνεργάτης και του Στιβ Μπένετ) πέρασε με 7 ψήφους υπέρ (ΑΕΚ και ΠΑΟΚ ανάμεσα σε αυτούς), 2 ψήφους κατά (Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός) και 3 λευκά (Μηνάς Λυσάνδρου ως πρόεδρος της λίγκας και 2 εκπρόσωποι του ΠΣΑΠΠ).

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς