19 C
Athens

Βαρούχας: Αψυχολόγητη ενέργεια του Φαμπιάνο, σωστό το πέναλτι για τον Ολυμπιακό

«Τη μία θα θέλουμε Έλληνες, την άλλη θα θέλουμε ξένους», σχολίασε με νόημα ο Παναγιώτης Βαρούχας με αφορμή τα έντονα παράπονα του Άρη για τη φάση του πέναλτι πάνω στον Ναβάρο

Το πέναλτι που κέρδισε ο Ολυμπιακός στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στο ματς με τον Άρη προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις των Κιτρίνων που κάνουν λόγο για «πέναλτι-εφεύρεση» του Δανού διαιτητή, Μάρτεν Κροχ, για να προσθέσουν πως από εδώ και στο εξής θα ζητούν μόνο Έλληνες διαιτητές από την ΚΕΔ στα δικά τους παιχνίδια.

Ο Παναγιώτης Βαρούχας πήρε θέση μέσα από τον «αέρα» της ΕΡΤ για τη φάση, τονίζοντας αυτό που είδε όλη η Ελλάδα. Δηλαδή ότι ο Φαμπιάνο απλώνει το χέρι του και βρίσκει στο πρόσωπο τον Ναβάρο λίγο πριν αυτός εκτελέσει μέσα από την περιοχή.

Μάντζιος: Δεχθήκαμε ένα εύκολο γκολ και μετά δόθηκε ένα ανύπαρκτο πέναλτι

Ο τηλεκριτικός διαιτησίας σχολίασε ως «αψυχολόγητη» αυτή την ενέργεια του Βραζιλιάνου στόπερ, χαρακτήρισε σωστή την απόφαση του Δανού ρέφερι που γενικώς δεν είχε προβλήματα και πρόσθεσε με νόημα πως «τη μία θα θέλουμε Έλληνες, την άλλη θα θέλουμε ξένους», με αφορμή την τοποθέτηση του υπεύθυνου επικοινωνίας της ΠΑΕ Άρης, Παντελή Ζουμπούλη.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς