15.9 C
Athens

Μάντζιος: Δεχθήκαμε ένα εύκολο γκολ και μετά δόθηκε ένα ανύπαρκτο πέναλτι

Τα παράπονα του για τη διαιτησία εξέφρασε μετά την ήττα με 0-2 από τον Ολυμπιακό ο Άκης Μάντζιος.

Ο τεχνικός του Άρη ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου πως η ομάδα του ήταν κουρασμένη και έκανε κακό παιχνίδι, παρόλα αυτά στάθηκε και στη φάση του δεύτερου τέρματος του Ολυμπιακού λέγοντας πως δεν υπήρχε πέναλτι.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Κάναμε κακό παιχνίδι. Φάνηκε ότι είμαστε κουρασμένοι, μας έλειπε ενέργεια με αποτέλεσμα να μην έχουμε καθαρό μυαλό και να κάνουμε λάθη. Σε κανένα σημείο παιχνιδιού δεν το διεκδικήσαμε».

Για τη φάση του πέναλτι: «Δεν θέλω να μιλήσω για τη διαιτησία αλλά δεν υπάρχει πέναλτι. Δεχθήκαμε ένα εύκολο γκολ και μετά από τέσσερα λεπτά έγινε το 0-2 κάνοντας το παιχνίδι ακόμη δυσκολότερο για μας. Το πρόβλημα όμως είχε να κάνει κυρίως με τη δική μας παρουσία».

Για το αν η κακή απόδοση οφείλεται στο ψυχολογικό άδειασμα: «Ναι, θεωρώ ότι υπήρχε και φάνηκε από το γεγονός ότι είχαμε παιδιά δίχως ενέργεια πράγμα το οποίο μας δυσκόλεψε στο να επιστρέψουμε στο παιχνίδι. Είχαμε να διαχειριστούμε προβλήματα σαν αυτό του Κουέστα ενώ ο Τζούρασεκ ανέβασε πυρετό. Είχαμε κι άλλα προβλήματα όπως αυτό του Μορόν αλλά έπρεπε κάποιοι να παίξουν και στην πορεία του αγώνα να κάνουμε διαχείριση. Είχαμε σχεδιάσει τον χρόνο που θα έπαιζε ο καθένας, θέλαμε να μοιράσουμε τον χρόνο».

Για τον Μανού Γκαρθία: «Προφανώς η απόδοση του Μάνου είναι το θετικό στοιχείο του αγώνα. Επανέρχεται, είναι κάτι που έχουμε προγραμματίσει δίνοντάς του συγκεκριμένο χρόνο στα παιχνίδια και ξέρουμε ότι από παιχνίδι σε παιχνίδι θα γίνεται καλύτερος. Από εκεί και πέρα, οι αγώνες είναι διαδοχικοί προφανώς δεν θα πρέπει να κοιτάμε πίσω. Τώρα έχουμε παιχνίδι για το Κύπελλο. Από την αρχή της χρονιάς έχουμε παίξει πέντε απαιτητικά παιχνίδια κι αν όλα πάνε καλά μέσα στο επόμενο διάστημα θα έχουμε άλλα έξι. Δεν είναι εύκολο να παίζεις ανά τρεις μέρες. Πρέπει να προχωρήσουμε σε διαχείριση υλικού για να έχουμε και την απαραίτητη φρεσκάδα».

Για τη μεταγραφική ενίσχυση: «Περιμένουμε παίκτες».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς