17.9 C
Athens

Μαρτίνς: Ο Ποντένσε λατρεύει τον Ολυμπιακό, θα βοηθήσουν και οι Τσικίνιο, Όρτα

Ο Ζέλσον Μαρτίνς άφησε θετικές εντυπώσεις στο ντεμπούτο του στη βασική ενδεκάδα του Ολυμπιακού, με τον Πορτογάλο μετά το παιχνίδι με τον Άρη να τονίζει πως η ομάδα του βελτιώνεται και να επισημαίνει τα μηνύματα που δέχθηκε από τον κόσμο του συλλόγου αλλά και για τα όσα του έχει πει ο Ντανιέλ Ποντένσε.

 

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το ντεμπούτο του ως βασικός: «Eίμαι πολύ χαρούμενος που έπαιξα βασικός. Σημαντικό να παίρνω χρόνο συμμετοχής, γιατί είχαν παίξω για καιρό και χρειάζομαι την αυτοπεποίθηση που κερδίζω παίζοντας. Είμαι χαρούμενος που κάναμε ένα καλό παιχνίδι και πήραμε τη νίκη».

Για το ματς: «Η ομάδα συνεχώς βελτιώνεται, μία απαραίτητη νίκη για να αποκτήσει αυτοπεποίθηση, να αποκτήσει περισσότερη δύναμη για τα παιχνίδια που έχουμε να παίξουμε».

Για τα μηνύματα του κόσμου στα social media: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος που έχω έρθει εδώ, που με έχει αγκαλιάσει ο κόσμος που είναι ευχαριστημένος με την απόδοσή μου. Ο λόγος που ήρθα είναι να βοηθήσω την ομάδα, να βοηθήσω την ομάδα μου να κάνει όλο και περισσότερα παιχνίδια».

Για τον Ποντένσε: «Ο Ποντένσε το πρώτο που μου είπε είναι ότι πρόκειται για ένα σύλλογο που λατρεύει, με παθιασμένο κόσμο και αξέχαστες βραδιές. Έχω διαπιστώσει πως όλα αυτά που μου είπε ο Ποντένσε είναι αλήθεια».

Για το τι έχουν να δώσουν οι Πορτογάλοι: «Ελπίζω πως όλοι θα βοηθήσουν, είμαι σίγουρος για Τσικίνιο και Όρτα και την ποιότητά τους, να έχουμε καλές παρουσίες. Δεν έχει καμία σημασία η εθνικότητα, όλοι οι παίκτες που βρίσκονται εδώ πρέπει να δείχνουν τον καλύτερό τους εαυτό».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς