18.8 C
Athens

Λόπεθ: Κλειδί η φάση του ακυρωθέντος γκολ, δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο δεν μέτρησε

Τις δικές του απορίες για το ακυρωθέν γκολ της ομάδας του εξέφρασε ο Άνχελ Λόπεθ μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV μετά την ήττα με 1-5 από τον ΠΑΟΚ.

Ο Βόλος διαμαρτύρεται για το ακυρωθέν γκολ του Μύγα, όπου η φάση εξετάστηκε για χέρι του σκόρερ, για επιθετικό φάουλ του Ράσιτς, για οφσάιντ του Μύγα και εν τέλει το γκολ ακυρώθηκε γιατί θεωρήθηκε πως ο Μωραΐτης επηρέαζε τη φάση και έκανε συμμετοχή παρότι δεν ήρθε σε επαφή με την μπάλα.

Ο προπονητής της ομάδας της Μαγνησίας χαρακτήρισε κλειδί για το παιχνίδι τη συγκεκριμένη φάση, λέγοντας πως δεν κατάλαβε για ποιο λόγο δεν μέτρησε το τέρμα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Για μένα το κλειδί του αγώνα αδιαμφισβήτητα είναι η φάση του πρώτου ημιχρόνου είναι το γεγονός πως μας ακυρώθηκε το γκολ. Δεν μπορώ να κατανοήσω για ποιο λόγο δεν μέτρησε το γκολ. Επειδή είπαν για οφσάιντ για έναν παίκτη που δεν επηρεάζει τη φάση. Αν εκεί είχαμε κάνει το 1-1 όλα θα ήταν διαφορετικά. Σκοράραμε, πανηγυρίσαμε όλοι μαζί οι παίκτες στον πάγκο, όλοι είπαν εκείνη τη στιγμή πως μπορούμε να το κάνουμε. Με το 1-1 θα μέναμε μέσα στο παιχνίδι και θα ήμασταν ανταγωνιστικοί.

Μετά την ακύρωση του γκολ όμως. Είναι πάντα το ίδιο. Κόντρα στις μεγάλες ομάδες δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι γιατί δεν μας το επιτρέπουν. Ναι έχουν μεγάλη ποιότητα. Αν έχουν τόσο μεγάλη ποιότητα και τη βοήθεια όλων στον αγώνα είναι δύσκολο για εμάς. Γιατί αν είχαμε κάνει το 1-1 θα ήμασταν στο ματς μέχρι το τέλος είναι σίγουρο».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την ομάδα, ο πρόεδρος κάνει καλή δουλειά στις μεταγραφές και είμαστε όλοι μια οικογένεια. Είμαστε ενωμένοι. Δεν με νοιάζει το αποτέλεσμα οι παίκτες παίζουν με ενέργεια και καλύ συμπεριφορά και είμαι πολύ περήφανος γι’ αυτούς και με τις νέες μεταγραφές πιστεύω πως θα μείνουμε στην κατηγορία».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς