22.4 C
Athens

Φουλάρει και για Μαξίμοβιτς ο Παναθηναϊκός

Οι Πράσινοι προχωρούν και την περίπτωση Μαξίμοβιτς για τα χαφ, με τον Σέρβο διεθνή άσο να δείχνει θετικός στο σενάριο μετακίνησης στην Ελλάδα και τη Χετάφε να κάνει τα πάντα για να μην τον χάσει ως ελεύθερο το καλοκαίρι

Ο μεταγραφικός πυρετός καλά κρατεί στον Παναθηναϊκό, με τους Πράσινους να έχουν ανακοινώσει προσφάτως τον Ντραγκόφσκι για το τέρμα και να περιμένουν σήμερα (21/1) στην Αθήνα τον Βίτορ Ούγκο για την ενίσχυση στα στόπερ.

Πάντως, δεν πρόκειται η μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας του Φατίχ Τερίμ να σταματήσει εκεί, καθώς ήδη γίνονται προχωρημένες επαφές με τη Χετάφε για την περίπτωση του Νεμάνια Μαξίμοβιτς με τον Σέρβο διεθνή μέσο να βρίσκεται κοντά στο να απαντήσει θετικά στην πρόταση του «τριφυλλιού».

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο Μαξίμοβιτς έχει πει το «ναι» στους προφορικούς όρους με τον Παναθηναϊκό και γίνεται προσπάθεια να πειστεί και η ισπανική ομάδα, που τον λογίζει ως βασική μονάδα του φετινού της ρόστερ.

Σημειώνεται πως το συμβόλαιο του Μαξίμοβιτς με τη Χετάφε λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και οι Ισπανοί δεν θέλουν να τον χάσουν ως ελεύθερο. Αυτό είναι και το μεγαλύτερο «όπλο» στις διαπραγματεύσεις του Παναθηναϊκού με την πλευρά των Μαδριλένων.

Ο Μαξίμοβιτς αγωνίζεται στη Χετάφε από το 2018 και έχει πραγματοποιήσει 204 εμφανίσεις με 6 γκολ και 3 ασίστ στα έξι αυτά χρόνια. Τη φετινή σεζόν μετράει 19 συμμετοχές (όλες βασικός) με 1 γκολ στη La Liga και 3 (2 βασικός) στο Κύπελλο Ισπανίας.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς