15.9 C
Athens

Παναθηναϊκός: Οριστική συμφωνία με Βίτορ Ούγκο, την Κυριακή στην Αθήνα

Ο 32χρονος αμυντικός φτάνει στην Ελλάδα το μεσημέρι της Κυριακής (21/1) για τους Πράσινους και μόλις ολοκληρώσει τα απαραίτητα ιατρικά και το τυπικό σκέλος της μεταγραφής του θα βρεθεί στη Λεωφόρο για να παρακολουθήσει το παιχνίδι με τον Αστέρα

Σε οριστική συμφωνία με την Μπαΐα για την απόκτηση του Βίτορ Ούγκο έφτασε ο Παναθηναϊκός, με τον ποδοσφαιριστή να μπαίνει αύριο (21/1) Κυριακή στο αεροπλάνο για Ελλάδα.

Ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός μπορεί να θεωρείται ήδη παίκτης του Παναθηναϊκού καθώς υπάρχει συμφωνία ανάμεσα σε όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές. Αύριο θα προσγειωθεί στο «Ελ. Βενιζέλος» περίπου στη 13:00 το μεσημέρι και στη συνέχεια θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει το συμβόλαιο του.

Μάλιστα αναμένεται να βρεθεί στη Λεωφόρο για να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση των Πρασίνων με τον Αστέρα Τρίπολης (19:30).

Ο Βραζιλιάνος έχει αγωνιστεί σε Παλμέιρας και Τράμπζονσπορ, μετρώντας συνολικά 28 γκολ στην καριέρα του. Στη Μπαΐα όπου ανήκει κατέγραψε 29 συμμετοχές.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς