15.9 C
Athens

Λαμία – Κηφισιά 4-1: Θρίαμβος με ανατροπή για τους Φθιώτες που «βλέπουν» εξάδα (vid)

Η Λαμία έστησε πάρτι με ανατροπή επί της Κηφισιάς επικρατώντας με το εμφατικό 4-1, κάνοντας σημαντικό βήμα με φόντο τη μάχη της εξάδας, όντας πλέον στο -2 από τον Αστέρα Τρίπολης (που παίζει αύριο με τον Παναθηναϊκό).

Οι Φθιώτες με τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ ανέτρεψαν το προβάδισμα της Κηφισιάς από το 12′ με τον Λαντρ φτάνοντας σε μία άνετη νίκη. Αποτέλεσμα που κρατάει την ομάδα του Νίλσεν στον πάτο της βαθμολογίας με 12 βαθμούς.

Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να προηγηθούν στην πρώτη τους επίσκεψη στην περιοχή των Φθιωτών με γκολ του Λαντρ μόλις στο 12′, ωστόσο οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ανατροπή μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου με τη βοήθεια της τύχης και του… VAR.

ΤΟ 0-1 ΤΗΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

ΤΟ 1-1 ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ

Για αρχή, ο Σιμόν στο 23′ με σουτ-βολίδα που κόντραρε πάνω στον Πέιο βρήκε την απάντηση για το 1-1, ενώ 14 λεπτά αργότερα ο Ρουμπέν Μαρτίνεθ έφυγε στην πλάτη της άμυνας μετά από κεφαλιά του Ακούνια κι αφού μπήκαν οι περιβόητες γραμμές του «ελληνικού» VAR το γκολ μέτρησε κανονικά για το 2-1 της ομάδας του Βόκολου.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Λαμία επέβαλε πλήρως τον ρυθμό της και με τον Καρλίτος να επιστρέφει στα γκολ και τον Μάλτσι να βάζει το κερασάκι στην «κυανόλευκη» τούρτα με γκολ στο 87′ οι Φθιώτες επικράτησαν εμφατικά και άνετα με 4-1 κάνοντας ακόμα πιο δύσκολο το έργο της Κηφισιάς για παραμονή στην κατηγορία.

ΤΟ 3-1 ΜΕ ΚΑΡΛΙΤΟΣ

ΤΟ 4-1

ΛΑΜΙΑ (Λεωνίδας Βόκολος): Κοσέλεφ, Σιμόν, Παπαδόπουλος, Τζανετόπουλος, Αμαράλ, Τσιλούλης (91΄Τερεζίου), Τζανδάρης, Νούνιες (83΄Στάνκο), Μαρτίνεθ (69΄Τόσιτς), Ακούνια (69΄Σίντκλεϊ), Καρλίτος (83΄Μάλτσι).

ΚΗΦΙΣΙΑ (Ντέιβιντ Νίλσεν): Αναγνωστόπουλος, Μασούρας (46΄Σάντος), Γκόμπελιτς, Λαντρ, Μιλίτσεβιτς, Πέιος (61΄Σολόα), Ιπαλίμπο (81΄Ίλιεφ), Τεσέιρα, Τετέι, Μπιφουμά, Οζέγκοβιτς.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς