18.9 C
Athens

Τσικίνιο: Θα βοηθήσει στην προσαρμογή μου στον Ολυμπιακό η παρουσία Πορτογάλων

Ο Τσικίνιο υποσχέθηκε πως θα δώσει τα πάντα για να βοηθήσει τον Ολυμπιακό και αναφέρθηκε στην παρουσία συμπατριωτών του στον σύλλογο

Ο Ολυμπιακός έκανε διπλό χτύπημα από την Πορτογαλία με τον Τσικίνιο να φτάνει στην Ελλάδα την Παρασκευή (19/1) με τον Αντρέ Όρτα. Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής που αποχωρεί από την Μπενφίκα υποστήριξε με δηλώσεις του πως θα τον βοηθήσει η παρουσία των Πορτογάλων ώστε να μπει το συντομότερο στο κλίμα του συλλόγου.

 

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Σίγουρα η παρουσία των Πορτογάλων στον Ολυμπιακό είναι σημαντική και θα με βοηθήσει πολύ στην προσαρμογή μου. Θα δώσω τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της», δήλωσε ο Πορτογάλος χαφ.

Ο 28χρονος κεντρικός/επιτελικός μέσος έχει αγωνιστεί σε Λεϊσόες, Μποαβίστα, Κοΐμπρα, Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ και Γκιρεσούνσπορ φόρεσε συνολικά 126 φορές τη φανέλα της Μπενφίκα, μετρώντας 9 γκολ και 11 ασίστ. Για την απόκτησή του οι Ερυθρόλευκοι έδωσαν ένα μικρό χρηματικό ποσό στους Λουζιτανούς, οι οποίοι διατηρούν και ένα ποσοστό μεταπώλησης, ενώ ο Πορτογάλος θα υπογράψει ως το 2027.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς