25 C
Athens

Στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό οι Τσικίνιο και Αντρέ Όρτα

Στην Ελλάδα έφτασαν το απόγευμα της Παρασκευής οι Τσικίνιο και Αντρέ Όρτα ώστε να υπογράψουν στον Ολυμπιακό και να τεθούν στη διάθεση του Κάρλος Καρβαλιάλ

Το απόγευμα της Παρασκευής έφτασαν με πτήση από την Πορτογαλία στην Ελλάδα οι Τσικίνιο και Αντρέ Όρτα προκειμένου να ολοκληρώσουν τη μεταγραφή τους στον Ολυμπιακό από Μπενφίκα και Μπράγκα αντίστοιχα, όντας έτοιμοι να ενισχύσουν άμεσα τον άξονα της ομάδας του Κάρλος Καρβαλιάλ.

Ο 28χρονος κεντρικός/επιτελικός μέσος έχει αγωνιστεί σε Λεϊσόες, Μποαβίστα, Κοΐμπρα, Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ και Γκιρεσούνσπορ φόρεσε συνολικά 126 φορές τη φανέλα της Μπενφίκα, μετρώντας 9 γκολ και 11 ασίστ. Για την απόκτησή του οι Ερυθρόλευκοι έδωσαν ένα μικρό χρηματικό ποσό στους Λουζιτανούς, οι οποίοι διατηρούν και ένα ποσοστό μεταπώλησης, ενώ ο Πορτογάλος θα υπογράψει ως το 2027.

Όσον αφορά τον Αντρέ Όρτα, οι Πειραιώτες ήρθαν σε συμφωνία με την Μπράγκα για δανεισμό ως το καλοκαίρι με προαιρετική οψιόν αγοράς στα 6 εκατομμύρια ευρώ. Ο 27χρονος κεντρικός μέσος φέτος μετρησε δύο γκολ και δύο ασίστ σε 25 συμμετοχές ενώ συνολικά σε 222 επίσημα παιχνίδια με την Μπράγκα μετρά 10 γκολ και 28 ασίστ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς