17.6 C
Athens

Όρτα: Ο Καρβαλιάλ είναι ένας από τους λόγους που ήρθα, γνωρίζω τον Φορτούνη

Υπόσχεση για σκληρή δουλειά στον Ολυμπιακό έδωσε ο Αντρέ Όρτα στις πρώτες του δηλώσεις, εκφράζοντας την ικανοποίησή του που θα φορέσει τα ερυθρόλευκα και θα συνεργαστεί με τον Κάρλος Καρβαλιάλ

Το απόγευμα της Παρασκευής (19/1) έφτασε στην Ελλάδα ο Αντρέ Όρτα προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρώσει και τυπικά τη μετακίνησή του από την Μπράγκα στον Ολυμπιακό. Ο 27χρονος μέσος έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στο αεροδρόμιο και εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη συγκεκριμένη μεταγραφή, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως γνωρίζει τον Κώστα Φορτούνη, ενώ ο Κάρλος Καρβαλιάλ ήταν ένας από τους λόγους για τους οποίους ήρθε.

 

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ και θα αγωνιστώ σε έναν τόσο σπουδαίο σύλλογο. Ξέρω τον προπονητή. Είναι ένας από τους λόγους που αποφάσισα να έρθω εδώ. Ανυπομονώ να γνωρίσω τους νέους μου συμπαίκτες. Ξέρω αρκετούς από τους παίκτες που αγωνίζονται στην ομάδα, όπως τον αρχηγό μας, Κώστα Φορτούνη. Είμαι έτοιμος να δουλέψω και να βοηθήσω την ομάδα. Υπόσχομαι στον κόσμο ότι θα δουλέψω σκληρά», υποστήριξε στις πρώτες του δηλώσεις ο Πορτογάλος μέσος, ο οποίος μέτρησε δύο γκολ και δύο ασίστ σε 25 συμμετοχές ενώ συνολικά σε 222 επίσημα παιχνίδια με την Μπράγκα μετρά 10 γκολ και 28 ασίστ.

Στη συμφωνία του Ολυμπιακού με την Μπράγκα υπάρχει δανεισμός ως τον Ιούνιο και προαιρετική οψιόν αγοράς στα 6 εκατομμύρια ευρώ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς