20.6 C
Athens

Ολυμπιακός: Προχωράει για Ντράγκοβιτς και Κάρμο στα στόπερ

Μεταγραφικός πυρετός στους Ερυθρόλευκους που ετοιμάζονται να υποδεχθούν στην Ελλάδα τους Αντρέ Όρτα και Τσικίνιο και παράλληλα φουλάρουν για διπλή μεταγραφική ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας

Μεταγραφικός πυρετός στον Ολυμπιακό που μετά το διπλό χτύπημα με Αντρέ Όρτα και Τσικίνιο προχωράει και για την ενίσχυση του στα στόπερ.

Οι Ερυθρόλευκοι φουλάρουν για να φέρουν άμεσα στην Ελλάδα τους Νταβίντ Κάρμο και Αλεξάνταρ Ντράγκοβιτς ώστε να κλείσουν τις εκκρεμότητες που υπάρχουν στην άμυνα.

A Bola: «Διπλό χτύπημα με Αντρέ Όρτα και Τσικίνιο από τον Ολυμπιακό»

Τις προηγούμενες μέρες οι Πειραιώτες φάνηκε να κλείνουν με θετικό τρόπο για τους ίδιους το ανοιχτό μέτωπο των διαπραγματεύσεων με την Πόρτο για τον δανεισμό του 24χρονου αμυντικού, ωστόσο οι Πορτογάλοι σύμφωνα με δημοσιεύματα έχουν βάλει ένα… μικρό στοπ μέχρι να ενισχυθούν και οι ίδιοι στην άμυνα.

Σύμφωνα πάντα με τα ρεπορτάζ των Πορτογάλων τις προηγούμενες ημέρες, οι Ερυθρόλευκοι θα καταβάλουν 400.000 ευρώ στους Δράκους ως ενοίκιο για τον εξάμηνο δανεισμό του Κάρμο, ενώ στη συμφωνία έχει συμπεριληφθεί και μη υποχρεωτική οψιόν αγοράς στην απλησίαστη τιμή των 15 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Κάρμο ξεκίνησε τη φετινή σεζόν στην πρώτη ομάδα της Πόρτο, μετρώντας 7 συμμετοχές και 608 λεπτά συμμετοχής στο πορτογαλικό πρωτάθλημα, ωστόσο από τον Νοέμβριο βρίσκεται εκτός πλάνων του Σέρτζιο Κονσεϊσάο, ο οποίος τον «έστειλε» στη β’ ομάδα των Δράκων.

Ο Ολυμπιακός όμως δεν σταματάει εκεί και προχωράει και για τον Αλεξάνταρ Ντράγκοβιτς. Ο Αυστριακός αμυντικός μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από τον Ερυθρό Αστέρα και έτσι οι Ερυθρόλευκοι προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τη συνθήκη αυτή και να κλείσουν άμεσα τον ποδοσφαιριστή.

Οι Ερυθρόλευκοι μπήκαν «σφήνα» στην Μπεσίκτας που είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον 33χρονο αμυντικό, στον οποίο προσφέρουν συμβόλαιο 1,5 χρόνο με ετήσιες απολαβές 1,2 εκατ. ευρώ.

Ο Ντράγκοβιτς που αποτελεί έναν από τους αρχηγούς του Ερυθρού Αστέρα μετράει τη φετινή σεζόν 25 συμμετοχές, έχοντας μάλιστα από ένα γκολ και μία ασίστ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς