18.4 C
Athens

Δεν προχωρά ο δανεισμός του Αλ Μουσράτι στον Ολυμπιακό, αποκαλύπτουν οι Πορτογάλοι

Σύμφωνα με νεότερα ρεπορτάζ των Πορτογάλων, η Μπράγκα απορρίπτει κάθε πιθανότητα αποχώρησης του Λίβυου αμυντικού μέσου στον Ολυμπιακό καθώς τον περιμένει να επιστρέψει άμεσα στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις

Σε ναυάγιο φαίνεται πως οδηγείται ο δανεισμός του Αλ Μουσράτι στον Ολυμπιακό από την Μπράγκα σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα των Πορτογάλων. Η Record έκανε λόγο για προχωρημένες διαπραγματεύσεις ωστόσο σύμφωνα νεότερα ρεπορτάζ από O’ Jogo και A Bola, η απόφαση του πορτογαλικού συλλόγου είναι ειλημμένη και ο Λίβυος αναμένεται να παραμείνει κανονικά.

Το τελευταίο διάστημα ο 27χρονος αμυντικός μέσος από τη Λιβύη έχει χάσει τη θέση του στην αποστολή της Μπράγκα καθώς ένας τραυματισμός από τιςαρχές Νοεμβρίου – 4/11 η τελευταία του συμμετοχή στο πορτογαλικό πρωτάθλημα- τον έχει κρατήσει εκτός δράσης. Πιο πρόσφατη συμμετοχή του σε αγώνα της Μπράγκα ήταν αυτή κόντρα στη Νάπολι για το Champions League στις 12 Δεκεμβρίου, όταν και μπήκε για 22 λεπτά στον αγωνιστικό χώρο.

Οι Πορτογάλοι υποστηρίζουν πως ο προπονητής της Μπράγκα Αρτούρ Ζόρζε αλλά και οι διοικούντε τον πορτογαλικό σύλλογο τον περιμένουν να επιστρέψει άμεσα στη δράση καθώς είναι απαραίτητος στα πλάνα τους για αυτό και αποφασίστηκε να μην παραχωρηθεί στον Ολυμπιακό.

Ο έμπειρος αμυντικός χαφ αποτελεί έναν παίκτη με ηγετικά χαρακτηριστικά στο κέντρο και βασικό πυλώνα στην πορεία της Μπράγκα τα τελευταία χρόνια. Έχει εξαιρετική σχέση με τον νυν προπονητή των Πειραιωτών, Κάρλος Καρβαλιάλ, με τον οποίο συνεργάστηκε στην πορτογαλική ομάδα και μετράει συνολικά με τη φανέλα της ομάδας 148 συμμετοχές, με απολογισμό 15 γκολ και 8 ασίστ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς