19 C
Athens

Record: «Ο Ολυμπιακός κοντά σε συμφωνία με την Μπράγκα για τον δανεισμό του Αλ Μουσράτι»

Σύμφωνα με το πορτογαλικό Μέσο ο Ολυμπιακός έχει το προβάδισμα για την απόκτηση του Αλ Μουσράτι με τη μορφή δανεισμού από την Μπράγκα - Το προφίλ του θηριώδους 27χρονου χαφ που έχει χρηματιστηριακή αξία 16 εκατομμυρίων ευρώ και είναι τραυματίας εδώ και δύο μήνες

Κοντά σε συμφωνία με την Μπράγκα για τον δανεισμό του Αλ Μουσράτι βρίσκεται ο Ολυμπιακός, όπως αναφέρει σε σχετικό της ρεπορτάζ η «Record».

Το πορτογαλικό Μέσο κάνει λόγο για προχωρημένες επαφές των δύο ομάδων για τον δανεισμό του υψηλόσωμου χαφ από τη Λιβύη, που αποτελούσε βασικό πυλώνα της Μπράγκα φέτος μέχρι να τραυματιστεί και να μείνει εκτός δράσης για δύο μήνες, με τη χρηματιστηριακή του αξία να ανέρχεται στα 16 εκατομμύρια ευρώ και το συμβόλαιό του με την πορτογαλική ομάδα να λήγει το καλοκαίρι του 2026.

Το τελευταίο διάστημα ο 27χρονος αμυντικός μέσος από τη Λιβύη έχει χάσει τη θέση του στην αποστολή της Μπράγκα καθώς ένας τραυματισμός από τις αρχές Νοεμβρίου – 4/11 η τελευταία του συμμετοχή στο πορτογαλικό πρωτάθλημα- τον έχει κρατήσει εκτός δράσης. Πιο πρόσφατη συμμετοχή του σε αγώνα της Μπράγκα ήταν αυτή κόντρα στη Νάπολι για το Champions League στις 12 Δεκεμβρίου, όταν και μπήκε για 22 λεπτά στον αγωνιστικό χώρο.

Γενικώς, όταν είναι υγιής, αποτελεί έναν παίκτη με ηγετικά χαρακτηριστικά στο κέντρο και βασικό πυλώνα στην πορεία της Μπράγκα τα τελευταία χρόνια. Έχει εξαιρετική σχέση με τον νυν προπονητή των Πειραιωτών, Κάρλος Καρβαλιάλ, με τον οποίο συνεργάστηκε στην πορτογαλική ομάδα και μετράει συνολικά με τη φανέλα της ομάδας 148 συμμετοχές, με απολογισμό 15 γκολ και 8 ασίστ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΣΕ ΔΡΑΣΗ

Έχει αγωνιστεί επίσης σε Πορτογαλία με τις Γκιμαράες και Ρίο Άβε, ενώ εφόσον τελικά «κλείσει» στον Ολυμπιακό αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα δοκιμάσει την ποδοσφαιρική του τύχη εκτός της ιβηρικής χερσονήσου.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς