19.9 C
Athens

Απολογήθηκε στους φιλάθλους του Ολυμπιακού ο Μαντί Καμαρά: «Συγγνώμη, θα συνεχίσουμε να παλεύουμε»

Ο Αφρικανός μέσος ζήτησε «συγγνώμη» από τον κόσμο του Ολυμπιακού για την (πολύ) άστοχη εκτέλεσή του στη διαδικασία των πέναλτι με τον Παναθηναϊκό στέλνοντας μήνυμα... αντεπίθεσης για τη συνέχεια σε πρωτάθλημα και Ευρώπη

Ο Μαντί Καμαρά ήταν αυτός που αστόχησε σε κρίσιμο σημείο στη διαδικασία των πέναλτι για τον Ολυμπιακό κόντρα στον Παναθηναϊκό και με ανάρτησή του στα social media θέλησε να απολογηθεί στους φιλάθλους της ομάδας ζητώντας «συγγνώμη» για την άστοχη εκτέλεσή του.

Ο μέσος από τη Γουϊνέα έστειλε την μπάλα αρκετά πάνω από την εστία του Λοντίγκιν, με αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου. Σε σχετική του ανάρτηση στο Instagram ζήτησε «συγγνώμη» από τον κόσμο των Πειραιωτών και έστειλε σύνθημα… αντεπίθεσης για τη συνέχεια σε πρωτάθλημα και Ευρώπη.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε:

«Συγγνώμη από όλους τους Ολυμπιακούς! Παλέψαμε όλοι μαζί για να εξασφαλίσουμε την πρόκριση. Αλλά δυστυχώς… θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για να φέρουμε καλά αποτελέσματα σε όλους τους αγώνες που ακολουθούν».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς