19.8 C
Athens

Έληξε η τιμωρία του Οκόμπο, επιστρέφει στο ρόστερ της Μονακό και παίζει με Ρεάλ

Επιστροφή Οκόμπο στη Μονακό, δύο εβδομάδες μετά το σοβαρό πειθαρχικό παράπτωμα στο οποίο υπέπεσε μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ

Κανονικά στη διάθεση του Σάσα Ομπράντοβιτς τίθεται ξανά ο Έλι Οκόμπο, με τη Μονακό να ανακοινώνει το πρωί της Πέμπτης (18/1) ότι έληξε η τιμωρία που τού είχε επιβληθεί για σοβαρό πειθαρχικό παράπτωμα στο οποίο υπέπεσε ο Γάλλος γκαρντ μετά το ματς με τον Ολυμπιακό στις αρχές του Γενάρη.

Πλέον, όπως ανακοίνωσε ο γαλλικός σύλλογος, επιστρέφει κανονικά στη διάθεση των Μονεγάσκων και μάλιστα θα είναι διαθέσιμος για τον αγώνα με τη Ρεάλ την Παρασκευή (19/1) στο Πριγκιπάτο.

O 26χρονος τη φετινή σεζόν είναι βασικός στα πλάνα του Σάσα Ομπράντοβιτς με 25’26” συμμετοχής στη EuroLeague κατά μέσο όρο και απολογισμό 10,2 πόντων (31% τρίποντο) και 3,2 ασίστ.

Δεν είναι η πρώτη φορά πάντως που η Μονακό τιμωρεί παίκτη για πειθαρχικό παράπτωμα καθώς το ίδιο είχε πράξει τον περασμένο Μάρτιο με τον Μάικ Τζέιμς, τον οποίο και είχε θέσει εκτός ομάδας χωρίς να δείξει την παραμικρή διάθεση να το αφήσει να περάσει έτσι.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς