18.9 C
Athens

Η Μονακό έθεσε τον Οκόμπο εκτός ομάδας επ’ αόριστον

Η Μονακό έθεσε τον Γάλλο εκτός ομάδας για αδιευκρίνιστο χρονικό διάστημα καθώς φέρεται να έδειξε αντιεπαγγελματική στάση και να είχε επεισόδιο με συμπαίκτη του μετά το ματς με τον Ολυμπιακό

Εκτός ομάδας έθεσε η Μονακό τον Έλι Οκόμπο μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό καθώς ο Γάλλος φέρεται να ήρθε σε σύγκρουση με συμπαίκτη του αλλά και λόγω απαράδεκτης και αντιεπαγγελματικής συμπεριφοράς.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει έγκυρος Γάλλος ρεπόρτερ, το διάστημα που ο γκαρντ των Μονεγάσκων θα παραμείνει εκτός ομάδας είναι απροσδιόριστο καθώς φαίνεται πως το επεισόδιο ήταν αρκετά σοβαρό.

O 26χρονος τη φετινή σεζόν είναι βασικός στα πλάνα του Σάσα Ομπράντοβιτς με 25’26” συμμετοχής στη EuroLeague κατά μέσο όρο και απολογισμό 10,2 πόντων (31% τρίποντο) και 3,2 ασίστ.

Δεν είναι η πρώτη φορά πάντως που η Μονακό τιμωρεί παίκτη για πειθαρχικό παράπτωμα καθώς το ίδιο είχε πράξει τον περασμένο Μάρτιο με τον Μάικ Τζέιμς, τον οποίο και είχε θέσει εκτός ομάδας χωρίς να δείξει την παραμικρή διάθεση να το αφήσει να περάσει έτσι.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς