21.5 C
Athens

Μάντζιος: Ο Νταμπάνοβιτς είναι ένας κάκιστος διαιτητής, ντροπή να ξαναέρθει να σφυρίξει

Ξεκάθαρος ο Έλληνας τεχνικός των Θεσσαλονικέων για τη διαιτησία του Νταμπάνοβιτς και τα πολλά παράπονα της ΑΕΚ, που θεωρεί ότι αδικήθηκε στην παράταση

Με διόλου κολακευτικά λόγια μίλησε για τον διαιτητή του Άρης – ΑΕΚ, Νίκολα Νταμπάνοβιτς, ο Άκης Μάντζιος.

Μπορεί ο Άρης να λύγισε την ΑΕΚ στη διαδικασία των πέναλτι και να πήρε μεγάλη πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου, ωστόσο ο Άκης Μάντζιος δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον διαιτητή της αναμέτρησης λέγοντας χαρακτηριστικά πως είναι ντροπή να σφυρίξει ξανά στην Ελλάδα.

Διαμαρτύρεται για πέναλτι η ΑΕΚ: «Ο Ρόουζ σταματά την μπάλα με το χέρι» (vid)

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

Για το πως νιώθει μετά την πρόκριση: «Μεγάλη χαρά. Πήραμε μια πρόκριση απέναντι σε μια εξαιρετική ομάδα, με απίστευτο ρόστερ. Οι λεπτομέρειες ήταν μαζί μας, ήμασταν πιο ψύχραιμοι. Ήταν μια πρόκριση για την οποία ζούσαμε και αναπνέαμε».

Για τη διαιτησία που Νταμπάνοβιτς: «Ήταν ξεκάθαρες οι φάσεις. Ο Νταμπάνοβιτς είναι ένας κάκιστος διαιτητής. Ντροπή να ξαναέρθει να σφυρίξει».

Για τον Κουέστα: «Ο Κουέστα σχεδόν ήταν απροπόνητος. Είχε πρόβλημα με την μέση, έκανε μεγάλη προσπάθεια για να παίξει. Του αξίζουν συγχαρητήρια. Αυτό το παιδί αξίζει πολλά περισσότερα».

Για το αν αξίζει μια επέκταση συμβολαίου: «Σίγουρα! Δικαιωματικά, θα πρέπει να παραμείνει στον Άρη».

Για τη συνέχεια: «Ας το χαρούμε σήμερα. Μετά πρέπει να μείνουμε ταπεινοί, είμαστε διψασμένοι ακόμη περισσότερο για το κύπελλο και το πρωτάθλημα. Η ομάδα αντιλαμβάνεται πως ο κόσμος θέλει το κύπελλο».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς