19.2 C
Athens

Τέλος από τον Άρη ο Πάβιτσιτς, ανακοινώθηκε από την Ντιναμό Βουκουρεστίου

Παρελθόν αποτελεί από τον Άρη ο Ντομαγκόι Πάβιτσιτς, με τον Κροάτη μέσο να ανακοινώνεται από την Ντιναμό Βουκουρεστίου.

Όπως ήταν γνωστό από τον… Νοέμβριο και διαβάσατε μέσα από τον ΑΘΛΟ, ο Πάβιτσιτς δεν βρισκόταν ούτε σαν «ρεζέρβα» στα πλάνα του Άκη Μάντζιου, με τον Άρη να προχωρά τις διαδικασίες για την αποδέσμευσή του και τελικώς να βρίσκει λύση μέσω… Ρουμανίας, με την ομάδα του Βουκουρεστίου να ανακοινώνει την απόκτησή του, ενώ μένει να ξεκαθαριστεί από τους Θεσσαλονικείς αν πρόκειται για δανεισμό ή κανονική μεταγραφή. Πιο πιθανό το δεύτερο.

Στη σχετική ανακοίνωση της Ντιναμό Βουκουρεστίου αναφέρονται τα εξής:

«Καλώς ήρθες Ντομαγκόι Πάβιτσιτς!

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε, μέσω των επίσημων σελίδων επικοινωνίας του συλλόγου, τη μεταγραφή του Κροάτη μέσου Ντομαγκόι Πάβιτσιτς στη Ντιναμό Βουκουρεστίου.

Τελευταία ομάδα του ήταν στην ελληνική Λίγκα, στον ΑΡΗ Θεσσαλονίκης, ο Ντομαγκόι Πάβιτσιτς (29 ετών) είναι προϊόν της Ακαδημίας Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Ο Ντομαγκόι Πάβιτσιτς έχει παίξει στην καριέρα του για Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ, Ντινάμο Ζάγκρεμπ, Ριέκα, Κονιάσπορ και ΑΡΗ Θεσσαλονίκης, έχοντας εντυπωσιακό ρεκόρ, 4 τίτλους πρωταθλήματος με Ντινάμο Ζάκρεμπ και 4 Κύπελλα Κροατίας, δύο με Ντινάμο Ζίγκρεμπ, δύο με Ριέκα.

Ο Ντομαγκόι Πάβιτσιτς έχει 8 συμμετοχές κι ένα γκολ για την εθνική ομάδα U21, καλώντας στην καριέρα του σε όλες τις εθνικές ομάδες νέων».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς