24 C
Athens

Ελευθεριάδου: Το συναίσθημα ήταν μοναδικό στο γκολ μου, είπα ότι το ματς τελείωσε εκεί

Για τα συναισθήματα που ένιωσε στη μεγάλη νίκη επί της Ιταλίας και την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα μίλησε η Νικόλ Ελευθεριάδου κατά την άφιξη της εθνικής πόλο γυναικών στην Ελλάδα.

Η σπουδαία εθνική ομάδα πόλο Γυναικών λύγισε την Ιταλία και επέστρεψε σε Ολυμπιακούς Αγώνες μετά από 16 χρόνια πανηγυρίζοντας το χάλκινο μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Αϊντχόφεν σε μια ακόμα τεράστια επιτυχία για το ελληνικό πόλο.

Η Νικόλ Ελευθεριάδου μίλησε για το πως ένιωσε στο γκολ της και τη σιγουριά που είχε ότι το παιχνίδι κρίθηκε εκεί.

Αναλυτικά: 

«Η αλήθεια είναι ότι το αποτέλεσμα είναι ομαδικό. Το συναίσθημα είναι μοναδικό στο γκολ μου. Ανατρίχιασα και είπα ότι το ματς θα τελειώσει εκεί. Ήμουν σίγουρη ότι θα συμβεί, θα έρθει η επιτυχία. Έχουμε Παγκόσμιο και Ολυμπιάδα, μακάρι να είμαστε καλά και να κατακτήσουμε κάποιο μετάλλιο».

Όσο για το πού κρίθηκε ο μικρός τελικός, είπε: «Η Αλεξία (σ.σ. Καμμένου) μας είπε ότι σε αυτά τα ματς δεν μετρά κανένα σύστημα και τακτική, αλλά το ποιος το θέλει ποιο πολύ. Το πάθος μπορεί να καταστρέψει την οποιαδήποτε άμυνα και έτσι έγινε. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια, αλλά παίζαμε με τρομερή ομάδα. Ξέραμε ότι θα επιστρέψει και υπήρχε πολύ άγχος, αλλά πιστεύαμε ότι δεν θα χάναμε. Δεν γυρνούσε το ματς».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς