19.7 C
Athens

Ολυμπιακός: Η τελευταία εξέλιξη με Παλομίνο και η νέα προσπάθεια για τον Γκαστόν Ερνάντες

Οι Ερυθρόλευκοι αναζητούν λύση για την αναγκαία ενίσχυση στα στόπερ και στρέφονται ξανά στην επιλογή του 25χρονου αρχηγού της Σαν Λορέντσο, μετά τις αντικειμενικές δυσκολίες που προέκυψαν στην περίπτωση Παλομίνο

Ο Ολυμπιακός δεδομένα ψάχνεται για την ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας, με τον «εκλεκτό» του Πέδρο Άλβες να μην έχει βρεθεί ακόμα και το πλάνο να καθυστερεί αισθητά.

Οι Ερυθρόλευκοι εντείνουν τις προσπάθειές τους τις τελευταίες ημέρες ώστε να προχωρήσει στο επόμενο στάδιο η απόκτησης ενός πρωτοκλασάτου στόπερ που θα προορίζεται για τα βασικά πλάνα του Καρβαλιάλ και προς αυτή την κατεύθυνση εξετάζεται ξανά η περίπτωση του αρχηγού της Σαν Λορέντσο, Γκαστόν Ερνάντες.

Ο 25χρονος Αργεντινός στόπερ έχει συμβόλαιο με την ομάδα της Αργεντινής μέχρι τον Δεκέμβριο του 2024, αλλά είναι ξεκάθαρη η πρόθεσή του να ανοίξει τα φτερά του για την Ευρώπη στο άμεσο μέλλον, όπως τονίζεται σε ρεπορτάζ στην πατρίδα του.

Πάνω σε αυτή του την επιθυμία θέλει να «πατήσει» ο Ολυμπιακός, που θυμίζουμε πως είχε ασχοληθεί ξανά με την περίπτωσή του το περασμένο καλοκαίρι δίχως όμως να προχωρήσουν οι επαφές με τη Σαν Λορέντσο που αξίωνε ένα ποσό κοντά στα 4,5 εκατομμύρια ευρώ για την παραχώρησή του.

Στο σήμερα, τα δεδομένα έχουν αλλάξει, οι Αργεντίνοι φοβούνται μην χάσουν τον παίκτη ως ελεύθερο από το ερχόμενο καλοκαίρι και μπαίνουν σε διαπραγματεύσεις ακόμα και για ένα χαμηλότερο ποσό, με τους Πειραιώτες να βρίσκονται σε επαφή μαζί τους έχοντας εκφράσει σοβαρό ενδιαφέρον για την υπογραφή του δυναμικού Ερνάντες.

Τη σεζόν που πέρασε ο κάτοχος και ισπανικού διαβατηρίου ποδοσφαιριστής, κατέγραψε 30 συμμετοχές με ένα γκολ, ενώ συνολικά στην καριέρα του μετρά 77 συμμετοχές και δύο τέρματα.

Τις 55 εξ αυτών με τη Σαν Λορέντζο και τις υπόλοιπες 22 με την Σαν Μαρτίν στην οποία είχε δοθεί δανεικός.

Παράλληλα από την Ιταλία (skySportItalia) τονίζεται ότι οι Ερυθρόλευκοι έχουν κάνει πίσω στις διαπραγματεύσεις για τον Χοσέ Λουίς Παλομίνο, καθότι η Αταλάντα αξιώνει ένα αρκετά υψηλό ποσό για τον 34χρονο Αργεντινό αμυντικό, παρότι το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2024. Γι’ αυτό και φαίνεται πως ο Ολυμπιακός στράφηκε αμέσως σε άλλες περιπτώσεις για την ενίσχυση στα στόπερ, επιμένοντας πάντως στην αγορά της Λατινικής Αμερικής.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς