21.2 C
Athens

Ο Ολυμπιακός έκανε πρόταση 4 εκατομμυρίων για τον Γκαστόν Ερνάντες, λένε στην Αργεντινή

Οι Αργεντίνοι στέλνουν και δεύτερο... Λατίνο στόπερ στον Ολυμπιακό μετά τον Φρέιρε: Διαβάστε για την περίπτωση του δυναμικού Γκαστόν Ερνάντες που φαίνεται να ενδιαφέρει τους Πειραιώτες για το κέντρο της άμυνας

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να ανακοινώσει τον δανεισμό του Φρέιρε από την Πούμας για την ενίσχυση στα στόπερ και νέες σειρήνες από την Λατινική Αμερική αναφέρουν ότι βρίσκεται σε επαφές με έναν ακόμη κεντρικό αμυντικό από την Αργεντινή, έχοντας κατάθεση μεγάλη πρόταση για την αγορά του από την Σαν Λορέντζο.

Πρόκειται για τον 25χρονο Αργεντινό στόπερ, Γκαστόν Ερνάντες, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο στην ομάδα της Αργεντινής μέχρι τον Δεκέμβριο του 2024.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν στην Αργεντινή οι Ερυθρόλευκοι έχουν καταθέσει πρόταση ύψους 4 εκατομμυρίων δολαρίων για την απόκτηση του Ερνάντες με φόντο τη νέα σεζόν και τη σύνθεση ενός άκρως… λάτιν διδύμου στο κέντρο της άμυνάς τους.

Τη σεζόν που πέρασε ο κάτοχος και ισπανικού διαβατηρίου ποδοσφαιριστής, κατέγραψε 30 συμμετοχές με ένα γκολ, ενώ συνολικά στην καριέρα του μετρά 77 συμμετοχές και δύο τέρματα.

Τις 55 εξ αυτών με τη Σαν Λορέντζο και τις υπόλοιπες 22 με την Σαν Μαρτίν στην οποία είχε δοθεί δανεικός.

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΣΕ ΔΡΑΣΗ

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς