23.3 C
Athens

Ολυμπιακός: Με σίγουρες επιστροφές αλλά και εκπλήξεις οι σκέψεις Καρβαλιάλ για την ενδεκάδα με Κηφισιά

Αυτό είναι το ανανεωμένο πλάνο του Κάρλος Καρβαλιάλ για την πρώτη νίκη του Ολυμπιακού στο 2024: Οι επιστροφές, οι απουσίες της τελευταίας στιγμής και οι δεδομένες αλλαγές σε άμυνα και κέντρο

Ο Ολυμπιακός αναζητά ακόμη την πρώτη του νίκη μέσα στο 2024 και θέλει να την πετύχει το απόγευμα της 14ης Ιανουαρίου στην Καισαριανή κόντρα στην Κηφισιά.

Οι Ερυθρόλευκοι προέρχονται από 4 σερί παιχνίδια δίχως νίκη (2 ισοπαλίες και 2 ήττες) σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο, με το μυαλό όλων στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο να είναι στη νίκη απέναντι στην Κηφισιά, που θα σηματοδοτήσει μία νέα αρχή κι ένα σερί νικών.

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ καταστρώνει τα πλάνα του με την πολύτιμη επιστροφή του Ελ Αραμπί στη διάθεσή του, ενώ δεδομένα εκτός θα είναι οι Μπιέλ (τραυματίας) και Έσε (τιμωρημένος).

Κάπως έτσι, δρομολογούνται δεδομένες αλλαγές στο βασικό σχήμα σε σύγκριση με το ντέρμπι κυπέλλου στη Λεωφόρο. Συγκεκριμένα, Ποντένσε και Φορτούνης αναμένεται να επιστρέφουν στα επιθετικά άκρα, ενώ πολύ πιθανό είναι ο Στέβαν Γιόβετιτς να πάρει ξανά φανέλα βασικού αντί του Φραν Ναβάρο.

Από εκεί και πέρα, στην άμυνα ο Μπιανκόν επιστρέφει στο πλάι του Ρέτσου, με τον Κίνι να έχει το προβάδισμα για το δεξί άκρο ώστε να πάρει ανάσες ο Ορτέγκα που παίζει στα «κόκκινα» εδώ και καιρό, όπως άλλωστε και ο Ροντινέι, που όμως δεν γίνεται να βγει από την ενδεκάδα στην παρούσα φάση λόγω έλλειψης επιλογών.

Θυμίζουμε ότι προέκυψαν και προβλήματα της τελευταίας στιγμής με Ρίτσαρντς και Αλεξανδρόπουλο στην προπόνηση του Σαββάτου.

Στη μεσαία γραμμή, Μαντί Καμαρά και Καρβάλιο φαίνονται οι επικρατέστεροι για τη δυάδα, με τον Μασούρα να κινείται πίσω από τον φορ, είτε αυτός είναι ο Ναβάρο είτε ο Γιόβετιτς.

Σέντρα στις 17:00 στο γήπεδο της Καισαριανής, σε ένα ξεκάθαρο πλάνο νίκης των Πειραιωτών, που θέλουν να εκμεταλλευτούν και μία πιθανή ισοπαλία στο αθηναϊκό ντέρμπι ΑΕΚ – Παναθηναϊκός ώστε να πλησιάσουν στην κορυφή.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς