23.2 C
Athens

Λύγισε η Αλεξία Καμμένου: «Όταν οι αθλήτριες αμφισβητούνται, η απάντηση αυτή είναι για πάρτη τους»

Λύγισε η Αλεξία Καμμένου μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ μετά τη μεγάλη νίκη επί της Ιταλίας και την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Η σπουδαία εθνική ομάδα πόλο Γυναικών λύγισε την Ιταλία και επέστρεψε σε Ολυμπιακούς Αγώνες μετά από 16 χρόνια πανηγυρίζοντας το χάλκινο μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Αϊντχόφεν σε μια ακόμα τεράστια επιτυχία για το ελληνικό πόλο.

Η Αλεξία Καμμένου λύγισε στις δηλώσεις της, όπου μεταξύ άλλων ανέφερε πως πρόκειται για μια ιστορική στιγμή.

Αναλυτικά όσα είπε: «Είναι μια ιστορική στιγμή,. Παλέψαμε σαν Ελληνίδες, δώσαμε την ψυχή μας. Ξορκίζουμε 16 χρόνια. Μεγάλη υπόθεση αυτή, μεγάλη ευθύνη, που σηκώσαμε όλοι όσοι πιστέψαμε σε αυτό. Οι προπονητές κι οι παράγοντες είναι για να αμφισβητούνται, αλλά όταν αυτό γίνεται με αθλήτριες κι έρχεται τέτοια απάντηση, είναι όλη για πάρτη τους. Αυτή η ομάδα θα κάνει σπουδαία πράγματα, γιατί έφυγε όλο αυτό από πάνω τους. Πρωταγωνίστριες είναι οι παίκτριες. Είναι αυτά που έχω μέσα από την ψυχή μου. Για μένα οι αθλήτριες είναι πάρα πολύ σημαντικό πράγμα, είναι η ζωή μου όλη. Να πω κάτι προσωπικό επί τη ευκαιρία. Είχα την τιμή να είμαι από τη σύσταση της Εθνικής Γυναικών και με αξιώνει ο Θεός να πάω στους Ολυμπιακούς Αγώνες».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς