18 C
Athens

Επιβεβαίωση ΑΘΛΟΥ: Ο Άρης ανακοίνωσε τον Κόβαλ για 2,5 χρόνια, δανεικός μέχρι το καλοκαίρι στην Καλαμάτα

Ο Ουκρανός κίπερ ανακοινώθηκε από τους Κίτρινους για τα επόμενα 2,5 χρόνια και θα παραχωρηθεί ως δανεικός στην Καλαμάτα μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν, όπως είχατε διαβάσει πρώτα στον ΑΘΛΟ από την Πέμπτη

Ο Μαξίμ Κόβαλ είναι κι επίσημα παίκτης του Άρη. Ο Ουκρανός κίπερ ανακοινώθηκε από τους Κίτρινους για τα επόμενα 2,5 χρόνια και θα παραχωρηθεί ως δανεικός στην Καλαμάτα μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν, όπως είχατε διαβάσει πρώτα στον ΑΘΛΟ από την Πέμπτη.

Το μπέρδεμα που προκλήθηκε μετά την ανακοίνωση της Καλαμάτας την Τετάρτη για την απόκτησή του και τη διάψευση του Ουκρανού λίγες ώρες αργότερα ξεκαθαρίστηκε σήμερα (13/1) με τον Άρη να ανακοινώνει τον Ουκρανό κίπερ δίνοντάς του συμβόλαιο 2,5 ετών, ενώ στο deal προέκυψε ο δανεισμός του για το επόμενο εξάμηνο στους Μεσσήνιους.

Ο Κόβαλ αγωνιζόταν μέχρι το πρώτο μισό της σεζόν φέτος στην Σέριφ Τίρασπολ, ενώ στην καριέρα του έχει περάσει από αρκετούς συλλόγους, μεταξύ των οποίων η Ντιναμό Κιέβου, η Αλ Φατέχ και η Οντένσε.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης:

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Ουκρανού διεθνή τερματοφύλακα Maksym Koval για τα επόμενα 2,5 χρόνια, ο οποίος θα παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού στην Καλαμάτα μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Maksym Koval, που γεννήθηκε στις 9 Δεκεμβρίου 1992 στην πόλη Zaporizhzhia, έχει αγωνιστεί –μεταξύ άλλων- στις Dynamo Kyiv, Deportivo La Coruña, Al Fateh SC της Σαουδικής Αραβίας και Sheriff Tiraspol, ενώ είναι διεθνής τόσο με τις μικρές εθνικές ομάδες της Ουκρανίας (U17, U18, U19, U20, U21) όσο και με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα των Ανδρών».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς