22.4 C
Athens

Άρης: Το μπέρδεμα με Κόβαλ – Καλαμάτα και η αλήθεια

Ο ΑΘΛΟΣ έχει το ρεπορτάζ για την περίπλοκη υπόθεση Κόβαλ, που ανακοινώθηκε την Τετάρτη από την Καλαμάτα αλλά ο ίδιος διέψευσε το γεγονός πως έχει υπογράψει στους Μεσσήνιους και είπε την αλήθεια για τις προχωρημένες επαφές με τον Άρη

Ο Μαξίμ Κόβαλ μπορεί να ανακοινώθηκε την Τετάρτη από την Καλαμάτα, ωστόσο μία μέρα αργότερα όχι μόνο δεν βρίσκεται στην Ελλάδα αλλά σε δηλώσεις του διέψευσε το γεγονός πως υπέγραψε στους Μεσσήνιους.

Η υπόθεση με τον 31χρονο διεθνή Ουκρανό κίπερ έχει μπερδευτεί αρκετά μετά τη σημερινή διάψευση του ίδιου, που τόνισε πως δεν έχει συμφωνήσει ακόμα με την Καλαμάτα, ενώ αποκάλυψε πως βρίσκεται σε επαφές με τον Άρη.

«Δεν έχω υπογράψει κάτι. Απλά διαπραγματεύομαι με τον Άρη και έχουν συμπεριλάβει έναν αντίστοιχο όρο στην προσφορά τους. Δεν έχω αποδεχθεί κάτι και δεν καταλαβαίνω γιατί ανακοίνωσαν κάτι τέτοιο», είπε μεταξύ άλλων ο έμπειρος γκολκίπερ.

Ο ΑΘΛΟΣ έχει το ρεπορτάζ για τη συγκεκριμένη υπόθεση. Ο Άρης όντως βρίσκεται εδώ και μέρες σε προχωρημένες επαφές με τον Ουκρανό τερματοφύλακα κι όλα δείχνουν ότι θα επέλθει συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές για τα επόμενα 2,5 χρόνια.

Κάπου εκεί μπήκε στις διαπραγματεύσεις και η Καλαμάτα που αναζητά τερματοφύλακα, με τον Άρη να τα έχει βρει σε προφορικό αλλά όχι επίσημο βαθμό με την ομάδα της Μεσσηνίας για την παραχώρηση του Κόβαλ με τη μορφή δανεισμού μέχρι το καλοκαίρι. Για αυτή την εξέλιξη ήταν ενήμερος ο Ουκρανός κίπερ, που πάντως δεν ήταν απόλυτα σύμφωνος με το ενδεχόμενο παραχώρησής του στην ομάδα της Super League 2.

Τελικώς, η επίσημη ανακοίνωση του Κόβαλ από την Καλαμάτα παίρνει… παράταση σε μία σπάνια περίπτωση, με τον 31χρονο κίπερ να αναμένεται μέχρι την Παρασκευή (12/1) στη Θεσσαλονίκη ώστε να ξεκαθαριστεί το τι μέλλει γενέσθαι με το συμβόλαιό του πρωτίστως στον Άρη και σε δεύτερο βαθμό με την ομάδα της Μεσσηνίας.

Πάντως, κύκλοι της Καλαμάτας κάνουν λόγο για οριστικό deal κι ότι ο παίκτης θα βρίσκεται στη διάθεση της ομάδας από την αγωνιστική που έρχεται το ερχόμενο Σάββατο.

Ο Κόβαλ αγωνιζόταν μέχρι το πρώτο μισό της σεζόν φέτος στην Σέριφ Τίρασπολ, ενώ στην καριέρα του έχει περάσει από αρκετούς συλλόγους, μεταξύ των οποίων η Ντιναμό Κιέβου, η Αλ Φατέχ και η Οντένσε.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς