22.4 C
Athens

Ολυμπιακός: Διαθέσιμος ο Ελ Αραμπί με Κηφισιά, εκτός οι Μπιέλ και Έσε

Ο Μαροκινός στράικερ τίθεται ξανά στα πλάνα του Καρβαλιάλ για το κυριακάτικο ματς στην Καισαριανή - Οι απουσίες των Μπιέλ - Έσε και οι ενοχλήσεις του Αλεξανδρόπουλου

Ο Ολυμπιακός έχει στρέψει ήδη την προσοχή του στην αναμέτρηση της Κυριακής (14/1) με την Κηφισιά για το πρωτάθλημα με μοναδικό στόχο να επιστρέψει στις νίκες μετά από δύο σερί ήττες στη Super League από Λαμία και ΑΕΚ, αλλά και την ισοπαλία (1-1) στο Κύπελλο με τον Παναθηναϊκό.

Οι Ερυθρόλευκοι ετοιμάζουν τα πλάνα τους για το ματς στην Καισαριανή με τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί να επιστρέφει στη διάθεση του Κάρλος Καρβαλιάλ, που έχει διαπιστώσει πως υπάρχει πρόβλημα στο «εύκολο γκολ» για την ομάδα του, με τον Ναβάρο να μην έχει βρει ακόμα τον δρόμο προς τα δίχτυα και τον Γιόβετιτς να επιστρέφει από τραυματισμό στο ντέρμπι του Κυπέλλου αγωνιζόμενος για περίπου 30 λεπτά.

Από εκεί και πέρα, οι δεδομένες απουσίες για τον Καρβαλιάλ είναι αυτές των Μπιέλ και Έσε. Ο Ισπανός επιθετικός εξακολουθεί να έχει ενοχλήσεις από τον τραυματισμό που αποκόμισε στο ματς με τη Λαμία μία εβδομάδα νωρίτερα, ενώ ο Αργεντινός μέσος είναι τιμωρημένος λόγω συμπλήρωσης καρτών και δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του κόντρα στη νεοφώτιστη Κηφισιά. Ενοχλήσεις έχει και ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, που πάντως δεν προκαλούν μεγάλη ανησυχία.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς