15.9 C
Athens

ΠΑΟΚ: Τα προβλήματα στο «Κλ. Βικελίδης» κρατάνε για την ώρα τον Λύρατζη στην Τούμπα

Νέα δεδομένα για τη θέση του δεξιού μπακ έφερε στον ΠΑΟΚ η ήττα στο «Κλ. Βικελίδης» που τον γκρέμισε από την κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Δικέφαλος δεν παρουσιάστηκε όπως θα έπρεπε στο ντέρμπι με τον Άρη και μοιραία ήρθε η ήττα που έβαλε στοπ στο νικηφόρο σερί που έτρεχε.

Άρης – ΠΑΟΚ 2-1: Οι παθιασμένοι Κίτρινοι τον γκρέμισαν από την κορυφή με ρεσιτάλ αποτελεσματικότητας

Το τελευταίο διάστημα τα μεταγραφικά φάνηκε να παγώνουν στον ΠΑΟΚ, που μάλιστα ήταν έτοιμος να παραχωρήσει τον Λευτέρη Λύρατζη με τη μορφή δανεισμού στον Αστέρα Τρίπολης.

Αυτό για την ώρα δεν θα γίνει, με τους ανθρώπους των Ασπρόμαυρων να βάζουν τουλάχιστον για την ώρα στοπ στην υπόθεση.

Τα προβλήματα και τα δύο γκολ της ομάδας του Άκη Μάντζιου προήλθαν από το δεξί άκρο της άμυνας του Δικεφάλου και αυτό έφερε ξανά στο προσκήνιο και μάλιστα ακόμη πιο έντονα την ανάγκη για την απόκτηση ενός δεξιού μπακ.

Ο Λύρατζης δύσκολα θα βρίσκεται στην Τούμπα και μετά το πέρας του Ιανουαρίου, ωστόσο για την ώρα και μέχρι να αποκτηθεί ένας ακόμη παίκτης στη συγκεκριμένη θέση θα παραμείνει στο ρόστερ της ομάδας.

Στο σενάριο που ο ΠΑΟΚ… αφήσει τα πάντα στην τύχη τους και δεν προχωρήσει σε μεταγραφή, δεν αποκλείεται ο χρόνος συμμετοχής που θα πάρει στο υπόλοιπο της σεζόν να είναι πολύ περισσότερος.

Ο 23χρονος δεξιός μπακ μετράει φέτος μόλις 23 λεπτά συμμετοχής, χωρίς να έχει καταφέρει να πάρει τις ευκαιρίες των προηγούμενων ετών.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς