16.7 C
Athens

Ευρωπαϊκό πόλο: Η άνετη νίκη της Ουγγαρίας επί της Ιταλίας έστειλε την Ελλάδα στα playoffs για την οκτάδα

Η νίκη της Ουγγαρίας επί της Ιταλίας έστειλε την εθνική στα playoffs με φόντο το εισιτήριο για την οκτάδα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα - Ποιος είναι ο πιθανότερος αντίπαλος για την ομάδα του Θ. Βλάχου

Η εθνική Ελλάδας έκανε νωρίτερα το καθήκον της επικρατώντας άνετα και με εμφατικό τρόπο της Γεωργίας με σκορ 19-8, ωστόσο λίγο αργότερα η Ιταλία δεν της έκανε το χατίρι και ηττήθηκε από την Ουγγαρία με 10-5, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα η «γαλανόλευκη» να παίξει την πρόκριση στην οκτάδα μέσω των playoffs.

Γεωργία – Ελλάδα 8-19: Ξέσπασε και περιμένει με φόντο την οκτάδα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα

Εκεί, πιθανότερος αντίπαλός της με τα τωρινά δεδομένα είναι η Ολλανδία, ωστόσο αυτό θα καθοριστεί οριστικά μετά τις αυριανές (9/1) αναμετρήσεις στον τέταρτο όμιλο, όπου αναμετρώνται Ολλανδία – Σλοβενία και Σλοβακία – Ρουμανία.

Ουσιαστικά η Ελλάδα αποκλείστηκε στην τριπλή ισοβαθμία με Ιταλία και Ουγγαρία, πληρώνοντας την διαφορά τερμάτων στις αναμετρήσεις μεταξύ των τριών ομάδων.

Ένα ματς μένει τώρα για την πρόκριση στην οκτάδα, με όποιον αντίπαλο έρθει τελικά στον δρόμο της να είναι στα μέτρα της ομάδας του Θοδωρή Βλάχου.

Η τελική βαθμολογία του 2ου ομίλου

1.Ουγγαρία 6 (33-26)
2.Ιταλία 6 (42-23)
3.Ελλάδα 6 (36-32)
4.Γεωργία 0 (25-55)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς