24.3 C
Athens

ΑΕΚ: Ο Μελισσανίδης «τρελάθηκε» μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού και κέρασε όλο το μαγαζί στον Ρέμο (vid)

Ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη χαρά του για τη νίκη επί του Ολυμπιακού, με τον Αντώνη Ρέμο να ανακοινώνει στους θαμώνες του μαγαζιού πως είναι όλα κερασμένα από τον Δημήτρη Μελισσανίδη

Τη χαρά του για την εκτός έδρας νίκη της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό δεν μπόρεσε να συγκρατήσει ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Η Ένωση πέρασε νικηφόρα από το Φάληρο σε ένα ματς το οποίο επισκιάστηκε από τα διαιτητικά εγκλήματα του Σλοβάκου Μπόρις Μαρέφκα, ο οποίος ακύρωσε το γκολ του Γιώργου Μασούρα και αρνήθηκε πέναλτι στους Ερυθρόλευκους για μαρκάρισμα του Κάλενς πάνω στον Ναβάρο.

Κάπως έτσι οι Κιτρινόμαυροι έβαλαν τρεις σημαντικούς βαθμούς στο σακούλι τους και αυτό προκάλεσε έκρηξη χαράς στον ισχυρό άνδρα του συλλόγου Δημήτρη Μελισσανίδη, που βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Αντώνης Ρέμος.

Εκεί, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο τραγουδιστής, κέρασε όλους τους θαμώνες του μαγαζιού.

«Νομίζετε ότι τα πρώτα τραπέζια είναι οι τυχεροί. Τα πρώτα τραπέζια είναι οι άτυχοι. Ναι, είστε άτυχοι τι να κάνουμε παιδιά;! Όλο το μαγαζί απόψε είναι κερασμένο από τον κύριο Μελισσανίδη, από τον έναν και μοναδικό, γιατί δεν είναι καλά ο πρόεδρος έχει τρελαθεί», είπε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Ρέμος.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς