22.9 C
Athens

Τσούμπερ: Πρέπει να σταματήσουμε να ασχολούμαστε με τις αποφάσεις του διαιτητή

Με τις αποφάσεις του διαιτητή δήλωσε πως θα πρέπει να σταματήσουν να ασχολούνται όλοι ο Στίβεν Τσούμπερ.

Ο Ελβετός σκόραρε το δεύτερο τέρμα στη νίκη της Ένωσης στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, το οποίο επισκιάστηκε από τα διαιτητικά εγκλήματα του Σλοβάκου Μπόρις Μαρέφκα, τα οποία σήκωσαν πολλές και δικαιολογημένες αντιδράσεις.

Μύδροι Κούγια για εγκληματική οργάνωση, καταδίκες Μελισσανίδη και εντολή αποχώρησης (vid)

Πάντως ο Τσούμπερ, τόνισε πως οι ποδοσφαιριστές πρέπει να σταματήσουν να ασχολούνται με τις αποφάσεις του διαιτητή καθώς χάνεται χρόνος παιχνιδιού.

Αναλυτικά όσα είπε στην Cosmote TV:

Για το ματς: «Παίξαμε καλά, ελέγξαμε πλήρως το παιχνίδι. Ακολούθησαν κάποια χαζά λάθη, δώσαμε την ευκαιρία στον αντίπαλο να επιστρέψει στο παιχνίδι χωρίς λόγο. Μπήκαμε στα αποδυτήρια με χάλια συναίσθημα, θα μπορούσε να ήταν διαφορετικά. Ο αντίπαλος έχει την ποιότητα να μας πιέσει, είχε ευκαιρίες αλλά και εμείς είχαμε.

Πρέπει όλοι να σταματήσουμε να ασχολούμαστε όλοι με τις αποφάσεις του διαιτητή. Από τα 95 λεπτά σύνολο ζήτημα να παίξαμε 50. Δεν είμαστε παιδιά, πρέπει να το πάρουμε όλοι στα σοβαρά. Αναφέρομαι και στη δική μας ομάδα, για να πάμε ένα βήμα μπροστά».

Για τις στατικές φάσεις: «Να σκοράρεις από στατικές αποφάσεις είναι απλό αλλά και κρίσιμο. Έχουμε δεχτεί πολλά γκολ έτσι που μας στέρησαν βαθμούς. Δουλέψαμε πάνω σε αυτό, για να σκοράρουμε κι εμείς έτσι, κι αυτό ήταν το καλό σημείο στο φετινό παιχνίδι».

Για το αν είναι νωρίς να μιλάμε για τις μικρές διαφορές στη βαθμολογία: «Ναι (σ.σ. γελάει)».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς