27.7 C
Athens

Λόπεθ: «Με την ΑΕΚ κανείς δεν είδε πέναλτι, με τον ΠΑΟ δεν αποβλήθηκε ο Μπερνάρ και με τον ΠΑΟΚ μας ακύρωσαν κανονικό γκολ»

Έντονα παράπονα για τις διαιτητικές αποφάσεις στο ματς με τον Ατρόμητο είχε ο προπονητής του Βόλου, Άνχελ Λόπεθ.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα ο Βόλος εξέδωσε ανακοίνωση κατά του διαιτητή Κουμπαράκη και του VAR για το ακυρωμένο γκολ του Μωραΐτη.

Βόλος: «Ακυρώθηκε καθαρό γκολ με ανύπαρκτο οφσάιντ, ασελγούν οι άνθρωποι με τα μαύρα» (vid)

Παράπονα είχε και ο προπονητής της ομάδας της Μαγνησίας, που αφού ανέφερε πως «ο VAR έβαλε τις γραμμές όπου ήθελε», μίλησε και για τα προηγούμενα ματς και την αντιμετώπιση που είχε η ομάδα του κόντρα σε ΑΕΚ, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ξεκινήσαμε καλά, σημειώσαμε ένα γκολ. Ο VAR έβαλε τις γραμμές όπου ήθελε, ο διαιτητής δεν μας σεβάστηκε. Σε κάθε παιχνίδι τα ίδια. Με την ΑΕΚ ήταν ένα πέναλτι που κανείς δεν το είδε, ακόμη και η ΑΕΚ δεν παραπονέθηκε. Εδώ με τον Παναθηναϊκό, η δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Μπερνάρ με το αποτέλεσμα στο 0-0, δεν έδωσε ο διαιτητής τίποτα. Με τον ΠΑΟΚ σημειώσαμε ένα γκολ αλλά ακυρώθηκε, ο διαιτητής παραδέχθηκε σε μένα ότι δεν ήταν τίποτα και ο var εκείνου του αγώνα μας έπαιξε με την ΑΕΚ.

Οι διαιτητές θέλουν σεβασμό αλλά δεν σέβονται όλα τα σωματεία. Δεν καταλαβαίνω τότε γιατί τα έξι πρώτα σωματεία δεν παίζουν μεταξύ τους στο πρωτάθλημα και ας αφήσουν τους υπόλοιπους να παίξουμε μεταξύ μας. Στις καθυστερήσεις ο Σιέλης έμεινε δύο λεπτά στο έδαφος αλλά ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη στο 7ο λεπτό, δεν κράτησε έξτρα χρόνο. Ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν…».

Όσο για τις μεταγραφές: «Τους τελευταίους 2 μήνες παίζουμε κάθε τρία ημέρες. Χρειαζόμαστε παίκτες, έχουμε 15-16 παίκτες, δεν έχουμε άλλους παίκτες. Χρειαζόμαστε παίκτες, περιμένουμε μεταγραφές»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς