24.3 C
Athens

Βόλος – Ατρόμητος 1-2: Το κυανόλευκο σερί συνεχίστηκε στη Μαγνησία με το βλέμμα στην εξάδα (vid)

Άνετος κι ωραίος και στο Πανθεσσαλικό ο Ατρόμητος, ξεπέρασε το εμπόδιο του Βόλου (1-2) με σκόρερ και των δύο τερμάτων του τον φορμαρισμένο Ανγκιέλσκι, ο οποίος έφτασε τα 5 γκολ στο πρωτάθλημα, όντας πλέον μία ανάσα από την εξάδα (στο -1 από τον Αστέρα) που οδηγεί στα πλέι οφ.

Συνεχίζουν αήττητοι σε 11 ματς με τον Σάσα Ίλιτς στον πάγκο τους οι Περιστεριώτες, που κάνουν πορεία… πρωταθλητισμού με τον Σέρβο στο τιμόνι τους. Στον αντίποδα, οι Θεσσαλοί που προβλημάτισαν ξανά με την απόδοσή τους έχουν νέα σοβαρά παράπονα από τη διαιτησία με αφορμή το ακυρωθέν τέρμα του Μωραϊτη μόλις στο 6′, με το VAR να επεμβαίνει καταλογίζοντας οφσάιντ.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΟΡΙΑΚΗ ΦΑΣΗ

Το παιχνίδι στη μεγαλύτερη διάρκειά του ήταν ένας μονόλογος των φιλοξενούμενων που από το 15′ και μετά επέβαλαν τον ρυθμό τους και δικαιώθηκαν από αέρος με την κεφαλιά του Ανγκιέλσκι να καταλήγει στα δίχτυα του Κόστιτς δίνοντας το δίκαιο προβάδισμα στους Κυανόλευκους στο 25′.

Πάλι ο Ανγκιέλσκι ήταν αυτός που ουσιαστικά «κλείδωσε» τη νίκη για την ομάδα του Ίλιτς με το εύστοχο πέναλτι -το οποίο κέρδισε ο Βαλένσια από τον Κόμπα- στο 59ο λεπτό του αγώνα. «Καυτός» ο επιθετικός των Κυανόλευκων με τέσσερα γκολ τον τελευταίο 1 μήνα.

Ο Βόλος το πήγε στη δύναμη αλλά δεν κατάφερε να απειλήσει με αξιώσεις την εστία του Τσιντώτα πλην ελάχιστων εξαιρέσεων και με κύριο εκφραστή των επιθέσεών του τον Μωραϊτη.

Αυτός ήταν που πέτυχε και το γκολ της τιμής στο 97′, στην τελευταία φάση του αγώνα, για το τελικό 1-2.

ΒΟΛΟΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1-2

ΒΟΛΟΣ (Άνχελ Λόπεθ / 4-4-2): Κόστιτς, Ασλανίδης, Σιέλης, Καλογερόπουλος (46΄ Τάχατος, 56΄Μπερτόγλιο), Μύγας (10′ Λούνα), Τρουγιέ, Γκλάβσιτς, Κόμπα (60΄ Κίτσος), Ντέλετιτς, Γκαρσία, Μωραϊτης.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σάσα Ίλιτς/4-3-2-1): Τσιντώτας, Τσακμάκης, Ασεβέδο, Τζαβέλλας, Ντε Μποκ, Κούντε, Εντερ Γκονζάλεθ (82΄ Κουέν), Φριντζόνσον (41΄ Έρλινγκμαρκ), Γιουμπιτάνα (82΄ Ντιρκς), Βαλέντσια, Αντζιέλσκι (65΄ Βέργος).

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς