31.6 C
Athens

Επίσημη η απόκτηση του Μιλίτσεβιτς από την Κηφισιά

Παίκτης της Κηφισιάς και με τη βούλα ο Ιβάν Μιλίτσεβιτς.

Την παραχώρηση του 25χρονου Βόσνιου αριστερού μπακ στην Κηφισιά «μαρτύρησε» η Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ, πριν καν προλάβει η ομάδα των Δυτικών Προαστίων να επισημοποιήσει την απόκτησή του, όπως τελικώς έπραξε το μεσημέρι της Κυριακής (7/1).

Ο 25χρονος Βόσνιος αριστερός μπακ βρίσκεται στην Ελλάδα από τις 5 Ιανουαρίου, έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο με την ομάδα των Δυτικών Προαστίων και αποτελεί την τρίτη χειμερινή της προσθήκη μετά τους Κλωναρίδη και Σολόα.

Ο Βόσνιος ποδοσφαιριστής μέτρησε 15 συμμετοχές στο πρώτο μισό της χρονιάς με τη Λοκομοτίβα στο πρωτάθλημα Κροατίας.

Στην ανακοίνωσή της η Κηφισιά αναφέρει:

«Η ΠΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει την απόκτηση του Ιβάν Μιλίτσεβιτς, ο οποίος αγωνίζεται ως αριστερός ακραίος αμυντικός.

Γεννημένος στο Σπλιτ της Κροατίας στις 16 Ιουλίου 1998, ο Ιβάν Μιλίτσεβιτς ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τα τμήματα υποδομής της Σιρόκι Μπρίγιεγκ της Βοσνίας.

Τον χειμώνα του 2018 παραχωρήθηκε ως δανεικός στην Ντουγκοπόλιε της Κροατίας, ενώ το καλοκαίρι του ίδιου έτους πήρε μεταγραφή για τη Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ. Ακολούθως αγωνίστηκε, ως δανεικός, σε Βαράζντιν, Ντουμπράβα και Ζελέζνιτσαρ.

Τα τελευταία δυόμιση χρόνια αποτέλεσε βασικό και αναντικατάστατο μέλος της Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ, με την οποία είχε 82 συμμετοχές με 2 γκολ και 14 ασίστ.

Στη διάρκεια της καριέρας του, ο Ιβάν Μιλίτσεβιτς έχει υπάρξει διεθνής με την Κ19 και την Κ21 της Βοσνίας, ενώ έχει κατακτήσει το Κύπελλο Βοσνίας με την Σιρόκι Μπρίγιεγκ (2017) και το Πρωτάθλημα στη Β’ Κατηγορία της Κροατίας με την Βαράζντιν (2019).

Η ΠΑΕ Κηφισιά τον καλωσορίζει στην οικογένειά της, του εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς