17.8 C
Athens

Άρης: Αν θέλει φέρνει… χθες τον Καρλίτος, προχωρημένες επαφές με Τσαβαρία για τα αριστερά στην άμυνα

Οι Κίτρινοι έχουν την κατάσταση στα χέρια τους για το μέλλον του Καρλίτος στην Ελλάδα και βρίσκονται σε επαφές τόσο με την πλευρά της Λαμίας όσο και με αυτή του παίκτη - Το ρεπορτάζ του ΑΘΛΟΥ για την προχωρημένη περίπτωση Τσαβαρία στο αριστερό άκρο της άμυνας

Η υπόθεση Καρλίτος «έσκασε» από το πουθενά για τον Άρη, ωστόσο από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι οι Θεσσαλονικείς εξετάζουν εδώ και μέρες την περίπτωση του Ισπανού επιθετικού, ο οποίος από τη μεριά του έχει προσεγγίσει τους Κίτρινους μέσω του μάνατζερ του για το ενδεχόμενο συνεργασίας.

Η κατάσταση αναμένεται να ξεκαθαρίσει άμεσα αφού οι Κίτρινοι δεν έχουν άλλο χρόνο για χάσιμο και αναζητούν… εκτάκτως έναν παρτενέρ του Μορόν για την κορυφή της επίθεσης. Οι τελευταίες πληροφορίες του athlosnews αναφέρουν ότι ο Άρης, αν θέλει, μπορεί να κλείσει «χθες» τον 33χρονο επιθετικό, εφόσον καταβάλει ένα ποσό της τάξης των 250-300.000 ευρώ άμεσα στους Φθιώτες.

Στο τραπέζι έχει πέσει και η αποδέσμευση του Καρλίτος από την ομάδα της Φθιώτιδας ώστε ο Άρης να τον αποκτήσει ως ελεύθερο, ωστόσο είναι ξεκάθαρο ότι η διοίκηση της Λαμίας θέλει να επωφεληθεί από ενδεχόμενη πώλησή του και θα κάνει τα πάντα για να προσθέσει χρήματα στα ταμεία της, απαραίτητα ώστε να κινηθεί μέσα στον Γενάρη για τον αντικαταστάτη του. Όπως γίνεται κατανοητό, πάντως, υπάρχει και καπνός και φωτιά στην περίπτωση Καρλίτος για τον Άρη, με τον παίκτη να έχει… τάσεις φυγής από την ομάδα του Βόκολου.

Από εκεί και πέρα, ο Άρης προχωρά και για την απόκτηση ενός αριστερού μπακ, που μάλιστα θα προορίζεται για βασική επιλογή του Άκη Μάντζιου. Αυτή τη στιγμή, στο «κιτρινόμαυρο κάδρο» βρίσκονται δύο περιπτώσεις ποδοσφαιριστών σε περίοπτη θέση. Αυτές των Τσαβαρία και Κορνούτ της Μακάμπι Χάιφα. Η πρώτη και πιο προχωρημένη είναι αυτή του Πεπ Τσαβαρία, με τον 25χρονο Ισπανό μπακ να μην βρίσκεται στα φετινά πλάνα της Ράγιο Βαγιεκάνο και τους Κίτρινους να έχουν ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τον ισπανικό σύλλογο, έχοντας ως… συμπαίκτες στην προσπάθεια απόκτησής του τους λοιπούς Ισπανούς του ρόστερ (Κουέστα, Μορόν, Μοντόγια) που έχουν «ψήσει» τον συμπατριώτη τους ώστε αυτός να ετοιμάσει βαλίτσες για Θεσσαλονίκη.

Τη φετινή σεζόν με τη φανέλα της Ράγιο ο Τσαβαρία μετράει μόλις 5 εμφανίσεις με 1 ασίστ σε Κύπελλο και Πρωτάθλημα, ενώ συνολικά με την ισπανική ομάδα έχει αγωνιστεί σε 26 παιχνίδια, με απολογισμό 3 τελικές πάσες.

Παράλληλα, έχει παίξει στην Ισπανία με τη Ρεάλ Σαραγόσα (75 συμμετοχές, 1 γκολ, μία ασίστ), αλλά και στην Ολότ (52 συμμετοχές, 3 γκολ, 3 ασίστ).

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς