21.7 C
Athens

Η φοβερή αφιέρωση του Σακίλ στην Μπέριλ: «Δεν θα υπάρξει άλλη σαν εσένα»

Ο Αμερικανός αφιέρωσε το κρίσιμο τρίποντο νίκης του στην αγαπημένη του σύντροφο, η οποία πάντα είναι στο πλευρό του, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι: «Είσαι η οπαδός του Ολυμπιακού που έδειξαν τη μεγαλύτερη ασέβεια αλλά το διαχειρίζεσαι με περηφάνεια»

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ επέστρεψε για τα καλά και έβαλε φαρδιά-πλατιά την υπογραφή του στη σπουδαία νίκη του Ολυμπιακού επί της Μονακό στο ΣΕΦ με το καθοριστικό τρίποντο στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα.

Την Παρασκευή (5/1), ο Αμερικανός έσπευσε να αφιερώσει αυτό το σουτ στην αγαπημένη του, Μπέριλ, η οποία πάντα είναι στο πλευρό του και τον στηρίζει στα εύκολα αλλά πρωτίστως στα δύσκολα όπως στο διάστημα που πέρασε εκτός παρκέ λόγω του τραυματισμού του.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Shaq McKissic (@smck40)

«Στη γυναίκα στο τέλος του βίντεο, είσαι η οπαδός του Ολυμπιακού στην οποία έχουν δείξει τη μεγαλύτερη ασέβεια, αλλά το διαχειρίζεσαι με τόση χάρη, περηφάνεια και πάθος. Το αξίζεις. Δεν θα υπάρξει ΠΟΤΕ άλλη σαν ΕΣΕΝΑ. Μετά από αυτό το σουτ, το πρώτο που μου είπες ήταν “καιρός ήταν”», έγραψε στην εκπληκτική ανάρτησή του στο instagram ο Αμερικανός.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς