23.8 C
Athens

Ατρόμητος – Κηφισιά 3-0: Άνετα οι Περιστεριώτες που διευρύνουν το αήττητο σερί με τον Ίλιτς στον πάγκο

Δεν χάνει με τίποτα με τον Σάσα Ίλιτς στον πάγκο του! Το 2024 μπήκε αλλά οι… συνήθειες δεν αλλάζουν για τον Ατρόμητο που διατηρήθηκε για 7ο διαδοχικό παιχνίδι (9 μαζί με το Κύπελλο) αήττητος με τον Σέρβο προπονητή.

Οι Περιστεριώτες καθάρισαν με χαρακτηριστική ευκολία με 3-0 την Κηφισιά στο Περιστέρι και διατηρούνται στο κόλπο της 6ης θέσης (στο -4 από τον Αστέρα).

Από τα πρώτα λεπτά ο Ατρόμητος άσκησε τρομακτική πίεση στα καρέ του Αναγνωστόπουλου, ο οποίος στα πρώτα 7′ έκανε τρεις επεμβάσεις σε Αντζιέλσκι, Βαλένσια και Γιουμπιτάνα. Ο πρώην παίκτης του Ηρακλή πάντως άνοιξε το σκορ στο 8′ μετά από ωραία ενέργεια του Αθανασίου και γύρισμα από τα αριστερά για τον συμπαίκτη του που απέφυγε τον προσωπικό του αντίπαλο και εκτέλεσε για το 1-0.

Μετά το γκολ και ως την ανάπαυλα οι τελικές ήταν λίγες και οι καθαρές ευκαιρίες απουσίαζαν εκατέρωθεν, με τους φιλοξενούμενους πάντως (που παραμένουν στο +2 από τον ουραγό ΠΑΣ κόντρα στον οποίο πήραν τη νίκη) να ανεβάζουν την απόδοσή τους.

Στο 56′ ο Ατρόμητος βρήκε το δεύτερο γκολ του στην αναμέτρηση όταν με γρήγορη εκτέλεση φάουλ οι γηπεδούχοι έπιασαν στον ύπνο την άμυνα της Κηφισιάς και με έξυπνο τρόπο και φανταστικό πλασέ ο Κούεν έκανε το 2-0. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 80′ ο Βέργος με ασίστ του Κούντε.

Οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν καθαρές ευκαιρίες ενώ στο 87′ κέρδισαν πέναλτι αλλά ο Ανδριανός μέσω VAR το πήρε πίσω καθώς θεώρησε πως ο Τέτεϊ έκανε θέατρο.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΚΗΦΙΣΙΑ 3-0

Σκόρερ: 8′ Γιουμπιτάνα, 56′ Κούεν, 80′ Βέργος

Διαιτητής: Ανδριανός

Κίτρινες: Έντερ, Γιουμπιτάνα / Αντερέγκεν, Γκόμελιτς, Παπασάββας, Τέτεϊ

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σάσα Ίλιτς): Τσιντώτας, Αθανασίου, Ιμερέκοφ, Κιβρακίδης, Τζαβέλλας, Έντερ (76′ Έρλινγκμαρκ), Φριντγιόνσον (67′ Κούντε), Γιουμπιτάνα (82′ Ντιρκς), Κουέν, Αντζιέλσκι (67′ Βέργος), Βαλένσια (76′ Τζοβάρας)

ΚΗΦΙΣΙΑ (Ντέιβιντ Νίλσεν): Αναγνωστόπουλος, Γκόμπελιτς, Λαντρ, Βαφέας, Μασούρας, Ιπαλίμπο (63′ Μπιφουμά), Παπασάββας (77′ Πέιος), Κωνσταντακόπουλος, Μπαρμπόσα (85′ Κλωναρίδης), Αντερέγκεν (63′ Ίλιεφ), Οζέγκοβιτς (77′ Τέτεϊ)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς