16.9 C
Athens

Επίσημη η επιστροφή Φετφατζίδη στον Άρη ως το 2025

Ο Άρης ανακοίνωσε την επιστροφή του Γιάννη Φετφατζίδη με συμβόλαιο ως το 2025, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του Athlosnews

Τη φανέλα του Άρη φόρεσε ξανά ο Γιάννης Φετφατζίδης αφού προς επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του Athlosnews από την Πρωτοχρονιά, οι Κίτρινοι ανακοίνωσαν την επιστροφή του 33χρονου μεσοεπιθετικού, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον ΑΠΟΕΛ και αποτελεί τη δεύτερη μεταγραφή μετά από εκείνη του Λίντσεϊ Ρόουζ.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Φετφατζίδης δήλωσε ότι: «Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα. Στον Άρη πέρασα μια από τις καλύτερες περιόδους της καριέρας μου και επιστρέφω εδώ με όμορφα συναισθήματα. Έχω ένα ιδιαίτερο δέσιμο με την ομάδα και τον κόσμο της και αυτό είναι γνωστό. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, ώστε όλοι μαζί να φέρουμε στον Άρη νίκες και χαρές στον κόσμο μας».

Η ανακοίνωση:

«Ο Γιάννης Φετφατζίδης, μετά από 3,5 χρόνια περίπου, επέστρεψε στον ΑΡΗ. Ο 33χρονος διεθνής μεσοεπιθετικός (γεννήθηκε στις 21 Δεκεμβρίου 1990) υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 1,5 χρόνου με την ομάδα μας.

Ο Γιάννης Φετφατζίδης στην πρώτη του θητεία στον ΑΡΗ κατέγραψε συνολικά 56 συμμετοχές, 7 γκολ και 13 ασίστ, ενώ έχει φορέσει και 27 φορές τη φανέλα της εθνικής ομάδας (3 γκολ)».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς