22.7 C
Athens

Οριστική η επιστροφή Φετφατζίδη στον Άρη, αυτό είναι το συμβόλαιο που θα υπογράψει

Διαβάστε στον ΑΘΛΟ τις λεπτομέρειες για την επιστροφή του Γιάννη Φετφατζίδη στον Άρη μετά από 3,5 χρόνια - Έρχεται άμεσα στην Ελλάδα για τις υπογραφές ο 33χρονος εξτρέμ

Η λογική των επιστροφών καλά κρατεί στον Άρη. Μετά τον Λίντσεϊ Ρόουζ, οι Κίτρινοι ετοιμάζονται να ανακοινώσουν και την επιστροφή του Γιάννη Φετφατζίδη, ο οποίος έχει βρει ήδη τη φόρμουλα για να λύσει το συμβόλαιό του με τον ΑΠΟΕΛ.

Ο πολύπειρος Έλληνας εξτρέμ πέρασε και δεν ακούμπησε από την Κύπρο, με τον Σα Πίντο να μην τον έχει στα πλάνα του στον ΑΠΟΕΛ και τον “Φέτφα” να αναζητά εδώ και καιρό την επόμενη πρόκληση της πλούσιας καριέρας του. Αυτή θα τον φέρει πίσω στη Θεσσαλονίκη, όπου είχε αποχωρήσει το καλοκαίρι του 2020 με προορισμό τα πετροδόλαρα της Σαουδικής Αραβίας.

Στο σήμερα, έρχεται για την δεύτερη θητεία του στους Θεσσαλονικείς και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του athlosnews θα υπογράψει νέο συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Μάλιστα, αναμένεται μέχρι την Πέμπτη (4/1) στη Θεσσαλονίκη για να ενσωματωθεί άμεσα στα πλάνα του Άκη Μάντζιου.

Τη φετινή σεζόν μέτρησε μόλις 12 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις (τις περισσότερες ως αλλαγή) και ούτε 200 λεπτά στο κυπριακό πρωτάθλημα με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ, ενώ από τότε που έφυγε από την ελληνική Super League, πέρασε με επιτυχία από την Αλ Κορ με απολογισμό 13 γκολ και 4 ασίστ σε σύνολο 45 αγώνων, ενώ είχε και μια σύντομη θητεία στην Αλ Σαλίγια (7 συμμ., 1 γκολ και μια ασίστ). Κάπως έτσι φαίνεται πως κλείνει τον κύκλο του εξωτερικού με παρουσία στις Αλ Αχλί, Τζένοα, ΣΠΑΛ και Κίεβο Βερόνα.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς