24 C
Athens

Αποκάλυψη Κονσεϊσάο για Κάρμο και Ολυμπιακό: «Ο πρόεδρος ήταν αρνητικός σε πρόταση για τον δανεισμό του»

Ο 24χρονος Πορτογάλος στόπερ βρίσκεται ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού για την ενίσχυση στα στόπερ, αλλά ο πρόεδρος της Πόρτο έχει βάλει σημαντικά εμπόδια όντας αρνητικός στο σενάριο παραχώρησής του με τη μορφή δανεισμού

Ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο μπορεί να δείχνει εμπράκτως ότι δεν υπολογίζει, για την ώρα τουλάχιστον, στις υπηρεσίες του Νταβίντ Κάρμο, ωστόσο ο ίδιος σε δηλώσεις του τόνισε πως ο 24χρονος Πορτογάλος στόπερ παραμένει στη διάθεση της Πόρτο για τη συνέχεια, καθώς ο πρόεδρος των «Δράκων» απέρριψε πρόταση για τον δανεισμό του, με το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού να είναι έντονο τις τελευταίες ημέρες.

«Ο Κάρμο είναι διαφορετική περίπτωση αλλά είναι μαζί μας. Ο πρόεδρος Πίντο ντα Κόστα μού είπε ότι αρνήθηκε προσφορά για να δώσει ως δανεικό τον Νταβίντ Κάρμο.

Δεν σημαίνει πως όταν ένας παίκτης κοστίζει 7 ή 8 εκατομμύρια ευρώ πρέπει να παίζει αμέσως», ήταν η ατάκα του για το μέλλον του Πορτογάλου στόπερ στην ομάδα.

Ο αγωνιστικός εφιάλτης του Κάρμο στην Πόρτο και η λύτρωση μέσω… Πειραιά

Ο Νταβίντ Κάρμο αποτελεί υπαρκτό και μεγάλο στόχο του Ολυμπιακού για την ενίσχυση στα στόπερ, με τον υψηλόσωμο Πορτογάλο στόπερ να ψάχνει τρόπο για να αποχωρήσει άμεσα από την Πόρτο προκειμένου να πάρει ξανά παιχνίδια στα πόδια του.

Ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός δεν έχει βρει φέτος χρόνο και ρόλο στην ομάδα του Κονσεϊσάο, με τον Πορτογάλο τεχνικό να του δείχνει εμπράκτως ότι δεν τον υπολογίζει με την απόφασή του να τον υποβιβάσει στη β’ ομάδα του συλλόγου.

Ωστόσο, μετά τη σημερινή αποκάλυψη του πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ φάνηκε πως η περίπτωσή του μόνο εύκολη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, αφού η Πόρτο… δεν ενδιαφέρεται για την παραχώρησή του με τη μορφή δανεισμού σε αυτή τη φάση.

Σημειώνεται πως ο Κάρμο δεσμεύεται με συμβόλαιο στην Πόρτο μέχρι το καλοκαίρι του 2027, με τον Ολυμπιακό να βρίσκεται ξανά σε επαφές με την πορτογαλική ομάδα, μετά το deal δανεισμού για τον Φραν Ναβάρο.

Συνολικά, με τη φανέλα της Πόρτο στον 1,5 χρόνο που βρίσκεται στη Λισαβόνα, ο Κάρμο μέτρησε 27 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις (μόλις 11 φέτος), ενώ ως παίκτης της Μπράγκα έπαιξε σε 57 παιχνίδια (τα περισσότερα με τον Καρβαλιάλ στην άκρη του πάγκου) σημειώνοντας κι ένα γκολ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς