22.9 C
Athens

Βόκολος: Είμαι συγκινημένος, δεν ήταν νίκη στις λεπτομέρειες

Συγκινημένος δήλωσε στην κάμερα της Cosmote TV μετά τη νίκη της Λαμίας επί του Ολυμπιακού ο Λεωνίδας Βόκολος.

Ο Έλληνας τεχνικός ανέφερε μεταξύ άλλων πως δεν ήταν μια νίκη στις λεπτομέρειες και στάθηκε στο πρώτο μέρος της ομάδας του.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Τι μπορείς να πεις; Είμαι πραγματικά συγκινημένος από την προσπάθεια που έκαναν τα παιδιά για άλλη μια φορά. Προσπαθούμε φέτος να δημιουργήσουμε μια νοοτροπία νικητή. Τα παιδιά ανταποκρίνονται σε απόλυτο βαθμό.

Ήταν μια μεγάλη νίκη απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο, που μας δίνει δύναμη, κουράγιο, αυτοπεποίθηση και πρέπει να την ευχαριστηθούμε σήμερα. Από αύριο κατεβάζουμε το κεφάλι και συνεχίζουμε τη δουλειά μας, γιατί ο δρόμος είναι μεγάλος. Σίγουρα είναι μια νίκη που την άξιζαν τα παιδιά. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια. Δεν ήταν νίκη στις λεπτομέρειες. Ειδικά στο 1ο μέρος, δημιουργήσαμε φάσεις, κάναμε ευκαιρίες και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Επίσης, είμαι στενοχωρημένος που σε αυτήν τη μέρα δεν είχε κόσμο στο γήπεδο.

Κάθε νίκη επί ενός μεγάλου αντιπάλου είναι μεγάλη. Νομίζω ότι η ομάδα αυτήν τη στιγμή εκεί που βρίσκεται σίγουρα δικαιούταν να έχει βαθμούς παραπάνω, άρα δεν ακούω τίποτα, κοιτάω τη δουλειά μας να γινόμαστε μέρα με τη μέρα καλύτεροι και να παλεύουμε στο γήπεδο κάθε φορά για τη νίκη».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς