17.8 C
Athens

Μπαρτζώκας στους παίκτες του Ολυμπιακού: «Έχουμε τεράστιες δυνατότητες, να μείνουμε ενωμένοι» (vid)

Εξαιρετικό το κλίμα στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού μετά τη νίκη κόντρα στην Αρμάνι και το ποδαρικό με το δεξί στο 2024: Τα εμψυχωτικά λόγια του κόουτς Μπαρτζώκα στους παίκτες του και το σύνθημα νίκης ενόψει Μονακό

Ο Ολυμπιακός έκανε ποδαρικό με το δεξί κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο στο κατάμεστο ΣΕΦ, στην πρώτη του δοκιμασία για το 2024 στη Euroleague.

Οι Ερυθρόλευκοι μπορεί να καρδιοχτύπησαν στο τέλος, αλλά με τους Φαλ, Πίτερς και Μιλουτίνοφ να κάνουν σπουδαία δουλειά πήραν την τρίτη σερί τους νίκη στη διοργάνωση και πάνε με άλλον αέρα και εξαιρετική ψυχολογία για το ματς με τη Μονακό (4/1), το δεύτερο σερί εντός έδρας.

Μπαρτζώκας: Τα ματς που θεωρούν όλοι κερδισμένα είναι τα πιο δύσκολα, θα παλέψουμε σκληρά με Μονακό

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας θέλησε να τονώσει ακόμη περισσότερο το ηθικό των παικτών του και να δείξει πόσο πολύ πιστεύει σε αυτούς, μιλώντας τους στα αποδυτήρια μετά την πρώτη νίκη για το νέο έτος, με την ατάκα του για τις «τεράστιες δυνατότητες» της φετινής ομάδας να ξεχωρίζει.

Αναλυτικά όσα τους είπε:

«Ήταν ένα παιχνίδι που έπρεπε να κερδίσουμε, ήταν η τρίτη σερί νίκη. Πρέπει να ηρεμήσουμε λίγο για να δείξουμε τις δυνατότητές μας. Έχουμε τεράστιες δυνατότητες, απλά πρέπει να μείνουμε ενωμένοι. Κάθε μέρα μετρά τώρα. Πολύ σημαντική νίκη», με τους παίκτες να ξεσπούν σε χειροκροτήματα και να δίνουν το σύνθημα για το 4/4 κόντρα στους Μονεγάσκους την Πέμπτη.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΤΗΣ ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos B.C. (@olympiacosbc)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς