16.6 C
Athens

Μπαρτζώκας: Τα ματς που θεωρούν όλοι κερδισμένα είναι τα πιο δύσκολα, θα παλέψουμε σκληρά με Μονακό

Ο κόουτς του Ολυμπιακού εξήγησε τη δυσκολία που έχουν οι αναμετρήσεις που θεωρούνται εκ προοιμίου «εύκολες» και τόνισε πως οι παίκτες του θα τα δώσουν όλα για τη νίκη απέναντι στη Μονακό που είναι κι εκείνη ομάδα Final Four

Μετά τη δύσκολη νίκη του Ολυμπιακού απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο, ο Γιώργος Μπαρτζώκας στάθηκε στα πολλά λάθη (17 στο σύνολο) των Ερυθρόλευκων αλλά και στις δυσκολίες του προγράμματος.

Ο κόουτς του Ολυμπιακού αναφέρθηκε και στην καθοριστική συμβολή του Φαλ στο φινάλε αλλά και στους αγώνες που θεωρούνται εκ προοιμίου «εύκολοι» αλλά αυτό δεν ισχύει στην πράξη.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Ήταν το τρίτο σερί ματς στο οποίο είχαμε πολλή πίεση. Ήταν ένα ματς που έπρεπε να το κερδίσουμε μετά από εκείνα με τη Βιλερμπάν και με την Άλμπα Βερολίνου. Η Αρμάνι Μιλάνο έπαιξε καταπληκτικά, είχε τις ευκαιρίες της, έβαλε διαδοχικά τρίποντα για να γυρίσει στο ματς. Είχαμε διψήφια διαφορά, αλλά ήμασταν… αθώοι. Κάναμε λάθη και δεν είχαμε υπομονή, τους δώσαμε εύκολα καλάθια. Βρήκαν αυτοπεποίθηση, όμως στην ισοπαλία το τρίποντο του Γουίλιαμς-Γκος και η ασίστ του Φαλ, όπως και οι δύο άμυνες του Μουστάφα, έκριναν το αποτέλεσμα.

Ευχαριστούμε τον κόσμο για την υποστήριξή του, πρέπει να παίζουμε μπροστά σε πολύ κόσμο. Βλέπετε ότι όλες οι ομάδες κάνουν ρεκόρ εισιτηρίων στη EuroLeague. Ακόμη και απέναντι στην Άλμπα, παίξαμε μπροστά σε 12 χιλιάδες θεατές κι ας μην κυριαρχούν στη διοργάνωση. Βλέπω και τα άλλα αποτελέσματα, όλοι αντιλαμβάνονται πόσο δύσκολη είναι η κατάσταση. Αγώνα με τον αγώνα, προπόνηση με την προπόνηση πρέπει να βρούμε τους εαυτούς μας και τους συνδυασμούς που θα μας επιτρέψουν να παίξουμε καλά. Ας προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι, να παλέψουμε σκληρά για να νικήσουμε.

Κάναμε πολλά λάθη απόψε, νομίζω 17, έκαναν 11 κλεψίματα. Το κλέψιμο πάντα οδηγεί στον αιφνιδιασμό. Χρειαζόμαστε χρόνο, τον οποίο δεν έχουμε. Η Μονακό είναι δυνατός ανταγωνιστής για το Final Four, όλοι θα είναι έτοιμοι. Τα ματς που όλοι θεωρούν κερδισμένα είναι τα πιο δύσκολα. Αυτά που αν δεν τα κερδίσεις θα δημιουργηθεί κρίση είναι τα πιο δύσκολα»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς