27.7 C
Athens

Ο Ολυμπιακός πιέζει την Μπράγκα για τον Αντρέ Όρτα, ποιες οι απαιτήσεις των Πορτογάλων

Καρβαλιάλ και Άλβες έχουν εστιάσει στην περίπτωση του 27χρονου Πορτογάλου επιτελικού μέσου, με την Μπράγκα να είναι απόλυτη αναφορικά με τις οικονομικές της απαιτήσεις

Ο Ολυμπιακός εντείνει τις επαφές του με τους ποδοσφαιριστές που έχει κυκλώσει ο Πέδρο Άλβες στην «κλειστή» του λίστα με φόντο την άμεση ενίσχυση της ομάδας.

Μετά τους Φραν Ναβάρο και Ζέλσον Μάρτινς, οι Πειραιώτες στρέφουν την προσοχή τους στη θέση των στόπερ και χαφ, με τον Γκαμπριέλ Περέιρα να είναι σε προχωρημένες επαφές με την ομάδα του Καρβαλιάλ, ενώ παράλληλα δουλεύεται και η περίπτωση του Αντρέ Όρτα για μία ποιοτική αναβάθμιση στο «8».

Ολυμπιακός: Σε προχωρημένες επαφές με Γκαμπριέλ Περέιρα για την ενίσχυση στα στόπερ

Ο Βραζιλιάνος στόπερ αποτελεί επιλογή των Άλβες και Καρβαλιάλ, που έχουν «σκαλίσει» την αγορά της ιβηρικής και φαίνεται εμπράκτως ότι την προτιμούν σε αυτή τη μεταγραφικό περίοδο. Την ίδια στιγμή, οι επαφές με την Μπράγκα για την περίπτωση του Όρτα βρίσκονται σε καθοριστικό στάδιο, με τον πορτογαλικό σύλλογο να ζητά ένα ποσό κοντά στα 6 εκατομμύρια ευρώ για την παραχώρηση του Πορτογάλου επιτελικού μέσου, που φέτος μετρά 22 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό 2 γκολ και 1 ασίστ.

Αγωνίζεται στον πορτογαλικό σύλλογο από το 2017, με μία μικρή παρένθεση τη σεζόν 2018/19 στο MLS με την Λος Άντζελες FC, έχοντας καταγράψει συνολικά 219 αγώνες με 10 γκολ και 28 ασίστ. Το συμβόλαιό του με την Μπράγκα λήγει το καλοκαίρι του 2027.

Οι Ερυθρόλευκοι ενδιαφέρονται εδώ και μέρες για την απόκτησή του με μεταγραφή, σε μία ακόμη εισήγηση του Καρβαλιάλ. Παράλληλα, συνεχίζονται οι επαφές για την απόκτηση ενός ακόμη χαφ («εξαριού»), αλλά κι ενός στόπερ, σε συνέχεια της επικείμενης απόκτησης του Γκαμπριέλ Περέιρα.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς