17.8 C
Athens

Μεσίνα: Καλύτερη άμυνα στη EuroLeague ο Ολυμπιακός, είμαστε αποδεκατισμένοι και πρέπει να παίξουμε έξυπνα

Η Αρμάνι Μιλάνο αντιμετωπίζει στο ΣΕΦ τον Ολυμπιακό (2/1) με μια σειρά από απουσίες με τις οποίες έχει μάθει να ζει τις τελευταίες εβδομάδες, ενώ νέο πρόσωπο θα είναι ο Σαμπάζ Νέιπιερ.

Ο Έτορε Μεσίνα ενόψει του αγώνα υπογράμμισε πως οι Ερυθρόλευκοι διαθέτουν την καλύτερη άμυνα στη διοργάνωση και για αυτό η ομάδα του πρέπει να κάνει έξυπνο παιχνίδι υπομονής ώστε να πάρει το θετικό αποτέλεσμα.

Ο Ολυμπιακός έκλεισε τον πρώτο γύρο με την καλύτερη άμυνα στη EuroLeague

«Ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ physical, καλά οργανωμένη ομάδα, που αυτή τη στιγμή διαθέτει την καλύτερη άμυνα στη διοργάνωση. Για εμάς θα είναι απαραίτητο να παίξουμε προσεκτικά, να αμυνθούμε καλά ειδικά στο κεντρικό τους pick and roll και χωρίς πτώση στην ένταση και τα 40′. Στην επίθεση θα πρέπει πρώτα από όλα να κάνουμε υπομονή και να κυκλοφορήσουμε την μπάλα. Ξέρουμε ότι έχουμε ένα ρόστερ αποδεκατισμένο από τις απουσίες, αλλά ακριβώς για αυτόν τον λόγο θα πρέπει να παίξουμε ένα έξυπνο ματς βοηθώντας ο ένας τον άλλον, όπως κάναμε σε παρόμοιες συνθήκες απέναντι στην Μπασκόνια», ανέφερε στις δηλώσεις του ενόψει του αγώνα.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς