19.1 C
Athens

Λόκιερ: Ο λόγος που τα πηγαίνω καλά έχει να κάνει με τις ηρωικές πράξεις γιατρών, επιτελείου και παικτών

Συμπληρώθηκαν 15 μέρες από το Σάββατο (16/12) όταν ο Τομ Λόκιερ κατέρρευσε κατά τη διάρκεια του αγώνα της Λούτον με την Μπόρνμουθ. Ο Ουαλός κεντρικός αμυντικός υπέστη καρδιακή ανακοπή αλλά ευτυχώς για τον ίδιο όλα κύλησαν καλά και πλέον συνεχίζει την αποκατάστασή του στο σπίτι του.

Λίγες ώρες πριν την αλλαγή του έτους, ο Λόκιερ θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα στον κόσμο και μαζί με τις ευχές για το 2024, ευχαρίστησε όλους όσους τον βοήθησαν στην περιπέτεια που βίωσε.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Θα ήθελα να πω ότι τα πηγαίνω πολύ καλά και αισθάνομαι πολύ καλά μετά από την καρδιακή ανακοπή που υπέστην στο Μπόρνμουθ.

Ο λόγος που τα πηγαίνω καλά έχει να κάνει με τις ηρωικές πράξεις των παικτών, του επιτελείου, των γιατρών και των διασωστών.

Αισθάνομαι ευγνώμων που την ώρα που έγινε αυτό, ήμουν περιστοιχισμένος από ήρωες. Μου έσωσαν τη ζωή. Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτά που κάνατε για μένα.

Την ώρα που είμαι στενοχωρημένος που δεν αγωνίζομαι, είμαι γεμάτος υπερηφάνεια για τα παιδιά που συνεχίζουν να δίνουν μάχες και χωρίς εμένα.

Το μαχητικό πνεύμα που έχω δει στα τρία τελευταία παιχνίδια, μου έχουν δώσει τρομερή ώθηση. Θα κάνω ό,τι μπορώ με κάθε δυνατό τρόπο για να βοηθήσω τον προπονητή και τον σύλλογο.

Σε τι βαθμό θα μπορέσω να βοηθήσω θα αποφασιστεί στο άμεσο μέλλον αφού τη νέα χρονιά θα μιλήσω με τους ειδικούς. Είμαι πολύ συγκινημένος από τη στήριξη που έχω λάβει, σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματα, για τα γράμματα, για τα δώρα και τις ευχές.

Το να βλέπω τα πανό στο γήπεδο και να ακούω να φωνάζουν το όνομά μου, σήμαινε πολλά για μένα και την οικογένειά μου. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω την Μπόρνμουθ, τον εκτελεστικό διευθυντή της Λούτον, Γκάρι Σουίτ, τον Ρομπ Έντουαρντ και την Λούτον για την υποστήριξη που έχουν δώσουν στην οικογένειά μου όλη αυτή την περίοδο.

Εύχομαι καλή χρονιά σε όλους και τις καλύτερες ευχές για το 2024».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς