19.2 C
Athens

Μπόρνμουθ – Λούτον: Οριστική διακοπή μετά την κατάρρευση του Λόκιερ, έχει επαφή με το περιβάλλον ο Ουαλός

Δεν ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση στο Βαϊτάλιτι ανάμεσα σε Μπόρνμουθ και Λούτον έπειτα από την κατάρρευση του Ουαλού στόπερ Τομ Λόκιερ - Έχει τις αισθήσεις του και επαφή με το περιβάλλον ο 29χρονος που διακομίσθηκε σε νοσοκομείο

Σε οριστική διακοπή οδηγήθηκε η αναμέτρηση της Μπόρνμουθ με τη Λούτον στο «Βαϊτάλιτι» με το σκορ στο 1-1 στο 65ο λεπτό. Ο αγώνας είχε διακοπεί προσωρινά όταν ο Τομ Λόκιερ κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Ουαλός κεντρικός αμυντικός των νεοφώτιστων δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες από τα ιατρικά επιτελεία των δύο ομάδων και έπειτα από αρκετή ώρα – και χωρίς να φανεί τηλεοπτικό πλάνο του παίκτη – ο διαιτητής του αγώνα μαζί με τους παίκτες των δύο ομάδων κατευθύνθηκαν στα αποδυτήρια.

Ο κόσμος στο γήπεδο έμεινε παγωμένος να παρακολουθεί ενώ μετά από λίγη ώρα αποφασίστηκε η οριστική διακοπή του αγώνα με τους φίλους της Μπόρνμουθ να χειροκροτούν τις δύο ομάδες και με τον προπονητή της Λούτον, Ρομπ Έντουαρντς να είναι δακρυσμένος και να ευχαριστεί για τη στήριξη.

Τελικά ο Λόκιερ με φορείο διακομίσθηκε στο νοσοκομείο και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες έχει τις αισθήσεις του και επαφή με το περιβάλλον.

Ο 29χρονος είχε καταρρεύσει και στις 27/5 στο Γουέμπλεϊ κατά τη διάρκεια του τελικού ανόδου με την Κόβεντρι.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς