23.9 C
Athens

Αγωνία στο Μπόρνμουθ – Λούτον: Κατέρρευσε ο Λόκιερ και η αναμέτρηση διεκόπη προσωρινά

Ο 29χρονος Ουαλός αμυντικός της Λούτον κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο του Βαϊτάλιτι και διακομίσθηκε σε νοσοκομείο χωρίς να γίνουν ακόμα γνωστές λεπτομέρειες για την κατάστασή του

Σε διακοπή οδηγήθηκε η αναμέτρηση της Μπόρνμουθ με τη Λούτον στο «Βαϊτάλιτι» με τη συμπλήρωση 58′ (με το σκορ στο 1-1) προκειμένου να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες στον Τομ Λόκιερ.

Ο Ουαλός κεντρικός αμυντικός των νεοφώτιστων κατέρρευσε στο γήπεδο και έσπευσε άμεσα το ιατρικό επιτελείο για να παράσχει τις πρώτες βοήθειες και να τον επαναφέρει. Έπειτα από αρκετή ώρα – και χωρίς να φανεί τηλεοπτικό πλάνο – ο διαιτητής του αγώνα αποφάσισε διακοπή και μαζί με τους παίκτες των δύο ομάδων οδηγήθηκε στα αποδυτήρια.

Ο κόσμος στο γήπεδο έμεινε παγωμένος να παρακολουθεί ενώ και οι παίκτες ήταν εμφανώς σοκαρισμένοι περιμένοντας να ακούσουν κάτι ευχάριστο.

Τελικά ο Λόκιερ με φορείο μεταφέρθηκε εκτός αγωνιστικού χώρου και θα διακομισθεί στο νοσοκομείο χωρίς να έχει γίνει γνωστό κάτι περισσότερο για την κατάσταση του 29χρονου, ο οποίος είχε καταρρεύσει και στις 27/5 στο Γουέμπλεϊ κατά τη διάρκεια του τελικού ανόδου με την Κόβεντρι.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς