18.8 C
Athens

«Τελειώνουν» από τον Άρη οι Κάρλσον και Ματαρίτα

Παρελθόν από το ρόστερ των Κιτρίνων αναμένεται να αποτελέσουν τόσο ο Σουηδός εξτρέμ όσο και ο Κοσταρικανός μπακ που πέρασαν και δεν ακούμπησαν από το Χαριλάου

Πρόωρο τέλος στη συνεργασία του με τους Μόμπεργκ Κάρλσον και Ρόναλντ Ματαρίτα αναμένεται να βάλει ο Άρης.

Οι Κίτρινοι δεν υπολογίζουν ούτε στον Σουηδό εξτρέμ ούτε στον Κοσταρικανό μπακ, με τον πρώτο να επιστρέφει άμεσα στους Ουράβα Ρεντς στην Ιαπωνία, απ’ όπου ήταν δανεικός στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, και τον δεύτερο να λύνει άδοξα το τριετές συμβόλαιό του, αφού δεν υπολογίζεται ούτε ως αλλαγή από τον Άκη Μάντζιο.

Για τον Κάρλσον ίσως γίνει μία κουβέντα για να μείνει στην ομάδα μέχρι το καλοκαίρι όταν ολοκληρώνεται και τυπικά ο δανεισμός του, αν και ο παίκτης δεν είναι ικανοποιημένος από τον χρόνο συμμετοχής του (μόλις 547 λεπτά σε 14 αγώνες στη Super League) και θέλει να πάρει ξανά παιχνίδια στα πόδια του. Το πιθανότερο είναι να συνεχίσει σε άλλη ομάδα της Ασίας και μάλιστα με μεταγραφή από τον ιαπωνικό σύλλογο, στον οποίο ανήκει μέχρι σήμερα.

Στην περίπτωση του Ματαρίτα, τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα. Ο 29χρονος μπακ παραμένει στον «πάγο» και απλά θα πιάνει θέση στο «κιτρινόμαυρο» ρόστερ (και μάλιστα μη κοινοτικού παίκτη) σε περίπτωση που δεν διακοπεί άμεσα το συμβόλαιό του. Πάντως και αυτός και ο Πάβιτσιτς δεν βρίσκονται στα πλάνα του Έλληνα τεχνικού κι έχουν ενημερωθεί για να ψάξουν ομάδα.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς